Budapest 48h

Armario E polcos tükör

26 750 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A polcos Armario E tükör elegáns kiegészítő. A tükör univerzális sonoma tölgy színű panelre van akasztva. Ezenkívül a panel összeköti a tükröt egy polccal, ahol sapkákat vagy kézitáskákat tárolhat. A panel kombinálható az Armario kollekció más elemeivel.


Méretek:

  • szélesség: 60 cm,
  • magasság: 107 cm,
  • mélység: 32 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • forgácslap,
  • tükör.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)60
Magasság (cm)107
Mélység (cm)32
Színkrém
Tükör típusfalitükör

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

18 más termékek ugyanabban a kategóriában: