Calabrini XX szekrénysor

195 060 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Calabrini XX modern stílusban készített bútorfal. Három fali polcból és két TV-szekrényből áll. Laminált lemezből készült, amely tartós és ellenálló. A bútorfal elemeinek nincs fogantyúja, ami modern karaktert kölcsönöz a bútoroknak.
A TV-szekrények amelyek a készlethez tartoznak, univerzális bútorok – lábakra állíthatók, vagy a falra szerelhetők. A Calabrini XX bútorfal kiválóan helyt áll a nappaliban.Az összeállítás elemei:

  • Calabrini CL04 150 TV szekrény: szélesség: 150 cm, magasság: 34 cm, mélység: 43 cm (2db.),
  • Calabrini CL11 vitrin: szélesség: 45 cm, magasság: 117 cm, mélység: 32 cm (3db.).


Szerkezet
:

  • korpusz: 16 mm laminált forgácslap,
  • front: 15 mm laminált forgácslap,
  • pcv élzárás,
  • fogantyúk nélkül,
  • ezüst lábak,
  • az összeállítás a falra rögzítő pántokat tartalmazza, a tipli nem tartozék (a megfelelő rögzítésről az ügyfél gondoskodik).

Garancia: 24 hónap.


Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

LED világításnincs világítás

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Átlagos értékelés 5.00 (1 vélemény)
100%
0%
0%
0%
0%
Rita
03-07-2018

tölgy

Gyönyörűek ezek a tölgy színek.
Bárcsak meg lehetne nézni valahol élőben is...
Ha nem találok hasonlót, ezt biztosan megveszem.

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: