Calabrini XVIII szekrénysor

137 220 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Bralani bútorfal ideális kisebb nappalik számára. A bútorfal minden eleme egyedi elemként működik, aminek köszönhetően szabadon rendezheted el őket. A szekrényeknek nincs fogantyúja, ami modern és minimalista karaktert kölcsönöz nekik.

A bútorfal két TV-s szekrényből áll különböző méretekben. Rögzítheted őket a falra, vagy felállíthatod a csomag részét képező alacsony lábakra is. További elem a 4 kis falra rögzíthető szekrény. Elrendezheted őket egy nagyobb négyzet formájában, vagy egymás mellett, függőlegesen vagy vízszintesen. A Bralani bútorfalnak köszönhetően a nappalid divatos és stílusos megjelenést kap.Az összeállítás elemei:

  • Calabrini CL04 150 TV szekrény: szélesség: 150 cm, magasság: 37 cm, mélység: 43 cm,
  • Calabrini CL03 100 TV szekrény: szélesség: 100 cm, magasság: 37 cm, mélység: 43 cm,
  • Calabrini CL07 fali polc: szélesség: 34 cm, magasság: 34 cm, mélység: 32 cm (4db.).

Színválaszték: valasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet
:

  • korpusz: 16 mm laminált forgácslap,
  • front: 15 mm laminált forgácslap,
  • pcv élzárás,
  • fogantyúk nélkül,
  • ezüst lábak,
  • TV szekrény: univerzális elem - álló vagy függesztett,
  • az összeállítás a falra rögzítő pántokat tartalmazza, a tipli nem tartozék (a megfelelő rögzítésről az ügyfél gondoskodik).

Garancia: 24 hónap.


Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Színkrém
LED világításnincs világítás

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: