Boxing VI szekrénysor

104 090 Ft‎

48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Egyszerű és minimalista nappali megoldásokat keres? Ha igen, akkor vessen egy pillantást dizájnunkra - az Boxing VI szekrénysorra, amely tökéletesen tükrözi a kortárs dizájn természetét. Ezt a bútorstílust elsősorban az előlapok magas fényessége és a hagyományos fogantyúk hiánya befolyásolja. Ezeket a PUSH TO OPEN nyitórendszer váltotta fel.

A szekrénysor 5 részből áll. Közülük három függőszekrény, amely TTV szekrényt alkothat. A szekrényeket felszerelheti a falra, vagy vásárolhat lábakat. A másik két elem akasztós polcok, amelyek legfeljebb 100 cm hosszúak!


Az összeállítás elemei:

  • Boxing BN03 szekrény (x3db.):
    szélesség: 86 cm, magasság: 40 cm, mélység: 38 cm,
  • Box BX07 falipolc (x2db.): 
    szélesség: 100 cm, magasság: 7 cm, mélység: 10 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • 15mm vastag forgácslap,
  • "PUSH OPEN" nyitó rendszerrel,
  • univerzális ajtó (elemek BN04),
  • az lábak megvásárolható - kiegészítő lehetőségként passzol az elemei BN03,

Garancia: 24 hónap.

A bútort lapszerelten, elemenként csomagolva szállítjuk. Minden doboz tartalmazza az aktuális elem szerelési anyagait és leírását.Az elemeket a vevőnek kell összeállítania.

Színfehér, fekete, színes
LED világításfelár ellenében

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: