További info

A nagy Niko ülőpuff vendégeket fogadunk, és az az érzésünk, hogy a sarokgarnitúrán mégsem fog minden meghívott vendég elférni, akkor ez kiváló alkalom pont ezt a puffot megvásárolni! Remekül helyt áll szükségülőhelyként a vendégeink számára, akik biztosan kényelmesen fogják tölteni a bútoron töltött perceket. A kivitelezés során minden apró részletre ügyeltek. A steppelt ülőrész kényelmet biztosít, ha csak egy percre is úgy döntünk, hogy ráülünk. Az ülőpuff nagy előnye, hogy különböző színeket lehet választani, ami a végeredményben le fogja nyűgözni a vendégeinket, és szépséget kölcsönöz a helyiségnek.

Méretek:

  • magasság 41 cm,
  • szélesség: 70 cm,
  • hosszúság: 96 cm.

Színválaszték: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • magas rugalmasságú szivacs,
  • fa váz + forgácslap.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feladata ezek összeálíltása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Hosszúság (cm)96
Szélesség (cm)70
Magasság (cm)41
Színbarna, fehér, fekete, kék, krém, piros, színes, szürke, zöld, rózsaszín

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: