Nico 40 NI05 kisszekrény

51 760 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A fiatalok számára kialakított Nico kisszekrény javaslat a tinédzserek és a kisgyermekek szobájának berendezésére. A széles színválaszték lehetővé teszi, hogy a bútorokat bármilyen dekorációhoz illessze. Az átgondolt színpalettának köszönhetően a gyermekkönyvtárat is a szoba igényeihez igazíthatja fiúk és lányok számára egyaránt.

A funkcionalitás elsősorban a jó belső elrendezésnek köszönhető. A polcsor remek hely a könyveknek, füzeteknek és egyéb, a tanuló számára szükséges anyagoknak. Másrészt a polc alján található fiók egy diszkrét rekesz a kis elektronikai eszközöknek és a praktikus kiegészítőknek.


Méretek:

  • szélesség: 40 cm,
  • mélység: 40 cm,
  • magasság: 190 cm.

Szín:

  • Válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • 16 mm laminált forgácslap,
  • 0,5mm abs élzárás,
  • görgős vezetősín,
  • műanyag fogantyúk.

Garancia: 24 hónap.

A bútort lapszerelten, elemenként csomagolva szállítjuk. Minden doboz tartalmazza az aktuális elem szerelési anyagait és leírását.
Az elemeket a vevőnek kell összeállítania.

Szélesség (cm)40
Magasság (cm)190
Mélység (cm)40

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: