Calabrini CL02 fali polc

30 530 Ft‎

21 370 Ft‎

9 160 Ft‎
48 órán alatt

Választott:

5902928149142

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Calabrini CL02 egy modern fali polc, teljes egészében laminált forgácslapból. Ez a modell a zárt polcokhoz tartozik, amelyek előlapján nincs fogantyú. Ez a teljesítmény innovatív megjelenésű és karakterű modellt hoz létre.

A Calabrini polc több színváltozatban is elérhető, tökéletesen illeszkedve a mai elrendezési trendekhez.


Méretek:

  • szélesség: 105 cm,
  • magasság: 34 cm,
  • mélység: 32 cm.

Szín:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.


Szerkezet:

  • korpusz: 16 mm laminált forgácslap,
  • front: 15 mm laminált forgácslap,
  • pcv élzárás,
  • fogantyúk nélkül,
  • az összeállítás a falra rögzítő pántokat tartalmazza, a tipli nem tartozék (a megfelelő rögzítésről az ügyfél gondoskodik).

Garancia: 24 hónap.


Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)105
Magasság (cm)34
Mélység (cm)32
Színkrém

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Átlagos értékelés 5.00 (1 vélemény)
100%
0%
0%
0%
0%
Hugi
06-11-2017

kis hely

Nem túl nagy, de a tv szekrénnyel együtt csodás összeállítás. Hely szűke miatt tudtam ezt a kisebb szettet választani, de nagyon szeretem.

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: