Lotiko falipolc

10 440 Ft‎

48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A falak díszítése egy Lotiko falipolccal élénkíti a belső teret, hangulatos benyomást kelt, és stílusosan jeleníti meg a kiegészítőket. A falipolc a kisebb részekre bontásnak köszönhetően tökéletesen rendszerezi a rajta elhelyezett kiegészítőket és megtámasztja az egymás mellé helyezett könyveket is. A polc virágalapnak, üvegvázának, lámpásnak és gyertyáknak is kiváló.

Az univerzális polcszínek megerősítik, hogy a dekoráció kiegészítéseként tökéletesen illeszkedik bármilyen elrendezési stílushoz, valamint a falak és a padló színéhez.


Méretek:

  • magasság 95 cm,
  • szélesség: 17 cm,
  • mélység: 17 cm.


Szín:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.


Szerkezet

  • 16 mm vastag laminált forgácslap,
  • 0,5 mm vastag abs élzárás,
  • max. terhelhetősége: 6 kg-ig.


Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)95
Magasság (cm)17
Mélység (cm)17
Színfehér

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: