Sythia kisszekrény és szekrény

18 660 Ft‎

48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Multifunkcionális szekrény Sythia nappaliba helyettesíti a kisszekrényt könyvekre. Tökéletesen szolgál a teret díszítő konzolként és a hálószoba melletti éjjeliszekrényként is. A pihenőhelyen és az otthoni könyvtárban viszont a dohányzóasztal helyettesítőjeként fog működni.

A praktikus könyvtár jól működik az ifjúsági szobában is, ahol a tanuláshoz szükséges tanszerek és tankönyvek tárháza lesz.

Ez a praktikus segítő rengeteg helyet tartalmaz, amelyeket szervezőkkel, kosarakkal és rekeszekkel tölthet ki. Ez növeli a kapacitását és javítja a tárolást.


Méretek: 

  • szélesség: 52 cm,
  • magasság: 60 cm, 
  • mélység: 30 cm.

Színválaszték:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • laminált forgácslap,
  • 0,5 mm -es PVC él,
  • fekete, 5 mm-es csúszásmentes lábak.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)52
Magasság (cm)60
Mélység (cm)30
Színfehér

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: