Budapest 48h

Tonkor Bézs II nappali bútor

440 680 Ft‎

48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A szoba egy stílusban történő berendezése harmóniát és rendet kölcsönöz. A Tonkor Bézs II szobabútor szett egy kész recept a teljes enteriőr egyszerű kialakításához. A készlet modelljei fémvázra szerelt, lábas változatok. Tökéletesen illeszkednek a modern stílusban berendezett belső terekbe.

Két különböző méretű komód, egy TV-szekrény, egy dohányzóasztal és egy konzol az elemei ennek a bútorkészletnek. Egy ilyen harmonikus egész sok helyet ad a tárolásnak és a dekorációknak. A polcok, fiókok és tágas felsőrészek tökéletes alapot biztosítanak különféle tárgyak számára. Az egészet gyönyörűen kiemelik a finom fogantyúk. A kényelmes használat érdekében többek között a következőkért felelnek: csendes zárással rendelkező zsanérok.

Amint látja, egyetlen vásárlással olyan eleganciával és modern sikkes környezetet alakíthat ki, amely a munka és a mindennapi kikapcsolódás helye lesz otthonában.


Méretek:

 • Tonkor Bézs TK104 komód:
  szélesség: 104 cm, magasság: 126 cm, mélység: 39 cm,
 • Tonkor Bézs TKSZ154 komód:
  szélesség: 154 cm, magasság: 83 cm, mélység: 39 cm,
 • Tonkor Bézs TRTV154 TV szekrény:
  szélesség: 154 cm, magasság: 56 cm, mélység: 39 cm,
 • Tonkor Bézs TL104 dohányzóasztal:
  szélesség: 104 cm, magasság: 46 cm, mélység: 68 cm,
 • Tonkor Bézs TT104 konzol:
  szélesség: 104 cm, magasság: 78 cm, mélység: 50 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezete: 

 • korpusz és front: 16 mm vastag laminált bútorlap,
 • ABS élzárt,
 • zsanérok fi 35 mm csillapított csukódású (HAFELE),
 • görgős vezetősín,
 • lábak: fém keret 18x18 mm,
 • alumínium fogantyúk.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Színkrém
LED-es világításnem
Felületi kivitelmatt

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: