Budapest 48h

Gesita I nappali bútor

188 700 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Az Gestia modern hálószobabútor tökéletes szett kicsi és nagy nappaliba. Az élénk színek és a minimalista forma kombinációja tágasságot ad a helyiségnek és optikailag javítja a helyiség arányait. A fogantyúk nélküli előlapok növelik a készlet esztétikáját, a push to open rendszer pedig megkönnyíti az egyes fiókok napi nyitását és zárását.

Az Gestia nappali bútorkészlet többek között tágas komódokat tartalmaz. Mindegyikben tágas tárolóhely található. A magas könyvespolc további tárhelyet is kínál. Polcain olyan könyveket, dekorációkat, képkereteket találunk, amelyek fontosak számunkra. A polc alsó részén található több fiók pedig tökéletes búvóhely az elektronikának és egyéb hasznos kiegészítőknek a nappaliban.


Méretek: 

 • Gesita R3SZ GS07 kisszekrény:
  szélesség: 60 cm, magasság: 178 cm,  mélység: 40 cm,
 • Gesita K6SZ GS05 komód:
  szélesség: 120 cm, magasság: 73 cm, mélység: 41 cm,
 • Gesita K8SZ GS06 komód:
  szélesség: 120 cm, magasság: 93 cm,  mélység: 41 cm.

Színválaszték:

 • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

 • forgácslap, 16 mm,
 • PCV élzárás,
 • műanyag lábak (magasság: 2,5 cm),
 • görgős vezetők,
 • "PUSH OPEN" nyitó rendszerrel.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: