Iwa VI ifjúsági bútor

230 120 Ft‎

10 nap alatt

Választott:

5902928347883

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Eredeti bútorokat keres a nappaliba, amelyek tetszeni fognak a vendégeknek, és modern jelleget kölcsönöznek a helyiségnek?

Ha igen, nézze meg a Iwa VI nappali bútorkészletet, számos funkcionális megoldással és tágas szekrényekkel rendelkezik. A bútorok modern karakterét olyan elemek befolyásolják, mint: minimalista dizájn és divatos színek.

A készlet 3 elemből áll. Az első egy tágas komód két fiókkal és szekrényekkel. A nappaliban TV-nek is van hely. A Iwa kollekcióban kapható TV-szekrény két fiókkal és két polccal rendelkezik. További tárhelyet biztosít a magas könyvespolc, amely felváltva zárt szekrények és nyitott polcok között érdekes mintát alkot.


Méretek:

 • Iwa K2D2SZ IW02 komód:
  szélesség: 132 cm, magasság: 90 cm, mélység: 40 cm,
 • Iwa R5D IW09 könyvespolc:
  szélesség: 79 cm, magasság: 200 cm, mélység: 40 cm,
 • Iwa IW13 TV szekrény:
  szélesség: 135 cm, magasság: 40 cm, mélység: 40 cm.

Színválaszék:

 • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

 • front és korpusz: 16 mm vastag forgácslap,
 • görgős vezető,
 • műanyag lábak.

Garancia: 24 hónap

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Színszürke
TV szekrényÁlló

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: