Nico NI11 íróasztal - komód

82 990 Ft‎

74 700 Ft‎

8 290 Ft‎
7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A modern íróasztal Nico komóddal a bútorok funkcionális kombinációja, amelyre a legnagyobb szükség van egy diákszobában. A kibővített íróasztallal ellátott dolgozószoba kényelmes feltételeket biztosít a házi feladat elvégzéséhez, a szenvedélyek és hobbik űzéséhez. Az iskolai tevékenységekre való felkészülés kényelme érdekében az íróasztalon fiók is található a praktikus kiegészítők számára.

Az ifjúsági komód ismét bajnok a raktározásban! Polcain elférnek majd a szükséges edények, valamint tankönyvek és művészeti anyagok. A nagy teret ruhák, sportfelszerelések vagy elektronikai cikkek elhelyezésére is használhatja.


Méretek:

  • szélesség: 150 cm,
  • mélység: 50 cm,
  • maximális magasság: 120 cm,
  • iróasztal lap magasság: 78 cm.

Szín:

  • Válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • 16 mm laminált forgácslap,
  • 0,5mm abs élzárás,
  • görgős vezetősín,
  • műanyag fogantyúk.

Garancia: 24 hónap.

A bútort lapszerelten, elemenként csomagolva szállítjuk. Minden doboz tartalmazza az aktuális elem szerelési anyagait és leírását.
Az elemeket a vevőnek kell összeállítania.

Szélesség (cm)150
Magasság (cm)120
Mélység (cm)50

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

Forgószékek kínálatunkból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: