Verdek VD11 éjjeliszekrény

23 560 Ft‎

10 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Alváskor kellemes, ha gyakorlati tárgyak vannak a közelben - éjszakai lámpa és ébresztőóra. Azért éjjeliszekrény Verdek VD11 minden funkcionális hálószoba nélkülözhetetlen elemévé válik. Tökéletesen illeszkedik az egész elrendezésbe, és praktikus kiegészítővé válik.

Praktikus polccal és fiókkal van felszerelve a praktikus dolgokhoz. Az éjjeliszekrény színei annyira sokoldalúak, hogy bármilyen elrendezéshez illesztheti - minden a fantáziájától függ!


Méretek:

  • szélesség: 47 cm,
  • magasság: 46 cm,
  • mélység: 40 cm.

Színválaszék:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • oldal felső munkalap 22 mm forgácslap, a többi 16 mm,
  • fém fogantyú,
  • fiók.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)47
Magasság (cm)46
Mélység (cm)40

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: