Arcos éjjeliszekrény

64 340 Ft‎

45 040 Ft‎

19 300 Ft‎
48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Glamour éjjeliszekrény Acros gondoskodik a hálószoba stílusos kialakításáról. A legdivatosabb színek az előlapok dizájnos marásával kombinálva kiemelik a bútorok pazar stílusát. Emellett a magas arany színű lábak fokozzák a divatos hatást. Vizuális könnyedséget kölcsönöznek a szekrényeknek, és megkönnyítik a padló rendben tartását.

Az éjjeliszekrény funkcionalitásáért egy tágas fiók felel. Ebben az okos rekeszben találsz helyet magadnak, kozmetikumokat, lefekvés előtt elolvasott könyvet, de szemüveget és távirányítót is, amivel könnyebben lekapcsolhatod a villanyt.


Méretek:
  • szélesség: 50 cm,
  • magasság: 46 cm,
  • mélység: 40 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • korpusz: 16 mm vastag laminált forgácslap,
  • frontok: MDF lap vastag 18 mm + mart,
  • 0,6 mm pcv élzárás,
  • golyós vezetősín,        
  • arany színű fém lábak, magasság: 20 cm,
  • fogantyú nélküli nyítási rendszer, a fogantyút helyettesíti a korpuszon túlnyúló front.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)50
Magasság (cm)46
Mélység (cm)40
Színfekete

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: