Howig dohányzóasztal készlet

33 960 Ft‎

30 560 Ft‎

3 400 Ft‎
7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A dohányzóasztal készletek viharral lepték el az belso elerendezés világát! Nagy potenciál volt megfigyelhető bennük mind gyakorlati, mind dekoratív szempontból. A 3 Howig dohányzóasztalból álló készlet tökéletes példa erre.

A bemutatott asztalok kosár alakúak, ami nemcsak érdekesen néz ki, hanem lehetővé teszi például párnák vagy könyvek tárolását is, amelyek dekorációs akcentusként is szolgálhatnak. A kosár váza porfestett fémből készült. Másrészt a kör alakú asztallap MDF-ből készül. Minden asztal más méretű. Dohányzóasztalok jól néznek ki, ha egymás mellé helyezik, vagy az egész szobában elhelyezik.


Méretek:

 • Nagy dohányzóasztal:
  hosszúság: 40 cm, magasság: 41 cm,
 • Közepes dohányzóasztal:
  hosszúság: 35 cm, magasság: 37 cm,
 • Kicsi dohányzóasztal:
  hosszúság: 30 cm, magasság: 32 cm.

Szerkezete: 

 • acélkeret, feketére vagy fehérére porfestett,
 • 1 cm vastag munklap MDF lap, az asztallap színe: természetes,
 • nincs szükség összeszerelésre,
 • a komplett egység 3 darabból áll.

Garancia: 24 hónap.

Színfehér, fekete, krém

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: