A karnevál tökéletes alkalom arra, hogy találkozzon szeretteivel és szórakozzon a barátokkal. Következnek az elegáns, fényes ruhák, de a parti belsőépítészet is. Szeretne otthona kényelmében bulit rendezni? Szeretnéd érdekesen feldíszíteni a teredet a karneváli szezonra? Merítsen ihletet azon ötletünkből, hogy egy tágas, elegáns nappalit bézs tónusokkal, arany és mélyfekete elemekkel rendezzünk be.

A világos falak semleges hátteret hoznak létre, amely merész formákkal és színekkel is kiemeli a bútorokat. Az arany akcentusok gyengéden hangsúlyozzák a belső tér karakterét, és extravagáns hangot adnak neki. A fekete kiegészítők olyan kontrasztot biztosítanak, amely mélységet és egy kis titokzatosságot visz a térbe. Az elrendezés fontos eleme az arany és fekete karneváli dekoráció. A szoba sarkában csillogó léggömbök és a díszekkel borított asztal olyan részletek, amelyek a nappalit az ünneplés helyszínévé varázsolják. Az egész összefüggő és rendkívül elegáns környezetet teremt.

Przytulny salon z kawałkiem sztruksu

Kollekciók

Krinose modern sarokkanapé

A Krinose sarokkanapé rendkívül elegáns kialakítása tökéletesen illeszkedik a szoba stílusához. A puha ülés és a háttámla pihenésre csábít egy pezsgős karneváli parti során. Ez a modern sarokkanapé minden belső teret ragyogóvá varázsol. A szabadon álló kialakítás lehetővé teszi, hogy a bútorokat bárhol elhelyezze.
Nézd meg

Botkow 2S dohányzóasztal

A Tistomalo kárpitozott fotelek modern megjelenést kölcsönöznek az étkezőnek. Elegáns kialakításuk tökéletesen illeszkedik az egész belső tér stílusához. Az ergonomikus ülés a bársonyos, kellemes tapintású anyaggal kombinálva kivételes kényelmet biztosít a használat során.
Nézd meg

Ralido kárpitozott fotel

A Ralido étkezőszék puha és kellemes tapintású kárpitja kényelmes használatot biztosít, és ideális feltételeket teremt az asztal melletti hosszú beszélgetésekhez. A finoman profilozott háttámlának és karfának köszönhetően a vendégek nagyon kényelmesen érezhetik magukat a találkozó során. A finom fekete lábak tökéletesen illeszkednek a szék testéhez.
Nézd meg

A35 Összecsukható asztal

Az A35 összecsukható asztal büszkén áll az étkezőben. A tágas asztallap helyet biztosít az ételek, finom ételek és harapnivalók kihelyezésére. Az összecsukható mechanizmus lehetővé teszi a méret beállítását a vendégek számának megfelelően. Az asztalnál teremtődik meg a közös ünneplés hangulata. Az A35-ös modell ennek az egyedülálló nappali-elrendezésnek szerves részévé válik.
Nézd meg

Botkow 103 2D1S Szobai komód

A relaxációs zónát az étkezővel összekötő elem egy elegáns Botkow komód. A nappalit díszíti és gyakorlati igényeket is kielégít. Egy fiók és két szekrény kínál helyet a már nem látható tárgyak tárolására. Szalvéták, különféle díszítőelemek, textíliák, sőt dokumentumok is megtalálják itt a helyüket. Az aranyszínű részletek kiemelik a szoba elegáns kialakítását.
Nézd meg