Közeleg a karácsony... ez a kedvenc mondat jut eszembe, amikor a december megjelenik a naptárban. Egyre gyakrabban merülnek fel ötletek érdekes dekorációkhoz, amelyek kiemelik e különleges pillanatok hangulatát. A bemutatott elrendezésben ezúttal a lágy színekre koncentráltunk. Itt a fehér árnyalatai, a lágy bézs tónusok, az univerzális barna és zöld és arany kiegészítők dominálnak. Nézze meg, hogyan néz ki az étkező és a konyha karácsonyi környezetben.

Kollekciók

Prowansja 1 STD PR17 asztal

Az étkezőnek mindenekelőtt praktikusnak és kényelmesnek kell lennie. A berendezés egyik lényeges eleme a Prowansja STD PA17 bővíthető asztal. Ez egy olyan modell, amelyet mindennap és különleges alkalmakra is használhat. A deszka alatti praktikus betétnek köszönhetően megnövelheti felületét és igényeihez igazíthatja a méreteket.
Nézd meg

Boss V szék

A székek természetesen nélkülözhetetlenek az asztalhoz. Kínálatunkban időtlen modellek találhatók kényelmes üléssel és dekoratív karfával. Megjelenésük tökéletesen kiegészíti a finom, karácsonyi elrendezés.
Nézd meg

Prowansja 1 W2D2S vitrin

A porcelán, a karácsonyi díszek vagy egy borkollekció mind-mind helyet kap a Prowansja kredencének polcain. Ezen kívül a bútor praktikus fiókokkal rendelkezik, amelyekben elhelyezhet egy tartalék evőeszközkészletet, szalvétát vagy egyéb apró kiegészítőket. A modellnek van egy betanított alkatrésze is, ahová kényes tárgyakat helyezhet el, amelyeket védeni kell a véletlen törés ellen.

Nézd meg

Prowansja 1 K4 komód

A Prowansja K4 komód is tökéletes kiegészítője az étkezőnek. Ideális alap a terítőknek, karácsonyi motívumokkal díszített futóknak és egyéb dekorációknak. A dokumentumokat praktikus fiókokban is tárolhatja. Ennek a változatnak a teteje tökéletesen szolgál majd a karácsonyi dekoráció alapjául. Időtlen kialakítását érdekes fogantyúk egészítik ki, amelyek megkönnyítik a nyitást.

Nézd meg

Retroline II komplett konyha

A praktikus felszerelés fontos a karácsonyi különlegességek megfelelő körülmények között történő elkészítéséhez. A Retroline II konyhabútor tökéletes megoldás lesz. Számos funkcionális teret kínálnak, beleértve a helyet a háztartási gépek, edények, fűszerek és edények számára. A finom árnyalatok tökéletesen illeszkednek az atmoszférikus dekorációhoz.
Nézd meg