A belső terek mindennapi életünk fontos részét képezik, és a tér elrendezése nagy hatással van közérzetünkre. Az egyik különösen érdekes tervezési kihívás a harmonikus belső tér kialakítása, amely ötvözi a különböző stílusokat. Egy ilyen egyedi elrendezésre példa a nappalihoz kapcsolódó kis konyha, amelyben az eklektikus karakter dominál - a modernitás és a retro árnyalat keveréke.

Az eklektikus stílus azt a művészetet jelenti, hogy a különböző esztétikákat egyetlen koherens egésszé egyesítsék. Ebben az esetben a nappali modern elemei, mint a minimalista bútorok és az innovatív technológiai megoldások egy retro stílusú, meleg színekkel, vintage kiegészítőkkel és jellegzetes mintákkal teli konyhával párosulnak. Ez a kontrasztos elemek kombinációja egyedi belső teret hoz létre, amely tükrözi a lakók személyiségét és ízlését.

Przytulny salon z kawałkiem sztruksu

Kollekciók

Clara set 1 240 komplett konyha

A klasszikus konyhabútor készlet funkcionalitást ad az elrendezéshez, miközben semleges hátteret biztosít a kiemelkedőbb konyhai kiegészítők számára. A tompa színek és az egyszerűség tökéletesen illeszkedik a belső tér többi részéhez. A tágas szekrények és tárolóhelyek ideális alapot jelentenek a konyhai kiegészítők tárolására.
Nézd meg

Tistomalo szék

A Tistomalo kárpitozott fotelek modern megjelenést kölcsönöznek az étkezőnek. Elegáns kialakításuk tökéletesen illeszkedik az egész belső tér stílusához. Az ergonomikus ülés a bársonyos, kellemes tapintású anyaggal kombinálva kivételes kényelmet biztosít a használat során.
Nézd meg

Cali CL13 asztal

A Cali asztalt a nyers ipari stílus jellemzi. Legjellemzőbb eleme a fém alap, amely egyedi karaktert ad az egésznek. Az így kialakított tér kényelmes feltételeket teremt az étkezéshez vagy az étkezőben való időtöltéshez.
Nézd meg

Buosik konzol

A Buosik konzol egy egyedi bútor, amely központi helyet foglal el a nappali és a konyha között, és rendkívüli varázst kölcsönöz ennek a térnek. Az arany fémkeret felhívja magára a figyelmet, és egy finom csillogást ad hozzá, amely tökéletesen illeszkedik az egész belső tér eklektikus stílusához.
Nézd meg

Segulo Kordbársony sarok

A Segulo sarokkanapé a nappali stílusos dísze. A divatos kordbársony kárpitozás érdekes dizájn akcentust kölcsönöz, és kivételes otthonosságot kölcsönöz. A puha kordbársony rendkívül kényelmes pihenőhellyé teszi a sarokkanapét a nappaliban. Az anyagok és textúrák nem szokványos kombinációja tökéletesen illeszkedik a használt stílushoz.
Nézd meg

Vamos 180 TV szekrény kandallóval

A Vamos TV-szekrény a funkcionalitás és az esztétika tökéletes kombinációja. Tökéletesen illeszkedik más bútorokhoz. A szekrény előlapjai gyönyörűen marottak. Ezen kívül a beépített elektromos kandalló dekoráció, valamint hőforrás és hangulatos világítás.
Nézd meg

Vamos vitrin

Ugyanebből a gyűjteményből egy vitrin került elhelyezésre közvetlenül a TV-szekrény mellett. A bútorok praktikus és esztétikus térként szolgálnak dekorációk vagy értékes tárgyak tárolására, bemutatására. Az összetartó kialakítás harmonikus nappali dekorációt hoz létre.
Nézd meg