A saját szoba fontos hely a tinédzserek számára, ahol idejük nagy részét töltik - tanulással, pihenéssel, valamint érdeklődési körük és szenvedélyeik kiélésével. A szoba elrendezését megfelelően hozzá kell igazítani a fiatal lakó igényeihez és preferenciáihoz. Az ipari stílus az egyik legnépszerűbb lehetőség. Szigorúság és minimalizmus jellemzi. E trend ihlette szobát alakíthat ki egy tizenéves fiú számára, amely egyszerre lesz funkcionális és esztétikus.

A tinédzser számára kialakított teret úgy alakítják ki, hogy megfelelő feltételeket biztosítson számára a tanuláshoz, a kikapcsolódáshoz és érdeklődési körének fejlesztéséhez. A belső tér kulcseleme az egyszerű és minimalista formájú, visszafogott színvilágú bútorok. Funkcionálisak és elegendő helyet kínálnak ruhák, könyvek és egyéb dolgok tárolására. A szoba színét a sötétebb tónusok megtartják, ami férfias jelleget kölcsönöz neki. A kék kárpitok formájában megjelenő további színes hangsúlyok további energiát kölcsönöznek a helyiségnek, és élénkítik annak belsejét. A teljes elrendezés egységes és a legapróbb részletekig kifinomult, ami lehetővé teszi a szabad helyhasználatot. Az így berendezett szoba a tinédzserek kedvenc helyévé válik a házban.

Przytulny salon z kawałkiem sztruksu

Kollekciók

Aspen kontinentális ágy

A szoba középső részében egy nagy, kényelmes ágy található, amely garantálja az egészséges alvást és a pihenést a tanítási nap fáradalmai után. A beépített LED-es világítással ellátott fejtámla nem csak dekoratív, hanem funkcionális elem is, amely lehetővé teszi az ágyban való olvasást vagy pihenést anélkül, hogy más lámpát kellene felkapcsolnia a szobában.
Nézd meg

Tolós gardrób Miami VII

Az ágy mellett található egy tükrös eltolható gardrób, amelybe belefér egy kisfiú teljes gardróbja és kiegészítői. Belsejében rengeteg polc és ruhaakasztó áll rendelkezésre. A Miami VII gardrób nem csak praktikus, de esztétikus is, így stílusos szobadísz. Az elülső tükör optikailag megnöveli a teret, és egyedi karaktert ad az egész elrendezésnek.
Nézd meg

TV-szekrény Enjoy ERTVSZ120

Az ággyal szemben van egy TV szekrény TV-vel, játékkonzollal és audio berendezéssel. Ez az a hely, ahol a fiatal lakó testvéreivel, barátaival töltheti az idejét, filmeket nézhet vagy játszhat. Az Enjoy szekrény kompakt méretekkel és tárolórésszel rendelkezik, aminek köszönhetően minden berendezésnek megvan a maga helye és a tér rendszerezett.
Nézd meg

Könyvszekrény Carlo IV

Ugyanazon a falon található egy loft stílusú könyvespolc, ahol könyveket, zenei CD-ket és gyűjthető figurákat helyezhet el. A Carlo IV könyvespolc stílusos szobadísz, amely egyedi hangulatot kölcsönöz neki. Minimalista formája és fém elemei tökéletesen illeszkedtek a szoba belső kialakításához.
Nézd meg

Íróasztal Olier OL

Az íróasztal ideális hely tanuláshoz, házi feladat elvégzéséhez és a számítógép előtti időtöltéshez. Fiókokkal felszerelt, ahol irodaszereket és könyveket tárolhat. Az Olier íróasztal könnyű szerkezetű, stabil fém lábakon alapul. A tompa színek jól illeszkednek a szoba többi bútorához.
Nézd meg

Fotel Muz - 1018

Az íróasztal mellett elhelyezett Muz fotel maximális kényelmet biztosít és megkönnyíti a koncentrációt munka vagy tanulás közben. Az ergonomikus formának és a kényelmes ülésnek köszönhetően. A kék kárpit tökéletesen illeszkedik az ágy kárpitjához, így stílusos egységet alkot.
Nézd meg