Az otthoni tér elrendezésének kiválasztásakor gyakran gondolunk arra, hogy a belső tereinket milyen stílusnak kell uralnia. Nehéz kiválasztani a megfelelőt. Ezért szeretnénk bemutatni nektek különféle kreatív ötleteket. Az általunk bemutatott inspiráció a sikkes és elegancia földjére viszi Önt. A bemutatott projekt a ragyogás és a funkcionalitás magával ragadó keveréke. Két szobát választottunk, amelyek kis méreteik ellenére meglehetősen igényesek. Meghívjuk Önt egy glamour fürdőszobába és gardróbba.

Hangulatos nappali egy darab kordbársonyall

Kollekciók

Gatreto III fürdőszobabútor

Egy jól szervezett, napi ápolásra használt tér nem nélkülözheti mosogatót és praktikus tárolórekeszeket. Mindezt a Gatreto III fürdőszobabútor biztosítja. A stílus és a funkcionalitás tökéletes kombinációja, amely tökéletesen illeszkedik a glamour hangulatába.
Nézd meg

Feniks 70 tükör

Egy fürdőszoba sem teljes tükör nélkül. Kerek formával és stílusos fekete kerettel rendelkező dizájnunk tökéletesen kiegészíti a pompával teli belső tereket.
Nézd meg

Mijano Gold MT104 fésülködőasztal

Ihletünk alapján egy funkcionális belső teret szeretnénk kialakítani, amely előszobaként, gardróbként és ápolósarokként is szolgálhat. Középen a Mijan Gold konzol található, amely kiválóan alkalmas kozmetikumok és egyéb kiegészítők tárolására. Praktikus fiókjainak köszönhetően elrejtheti azokat a tárgyakat, amelyeknek nem szabad a szemébe kerülniük. Tükrök veszik körül, hogy segítsenek felkészülni a ház elhagyására.
Nézd meg