A mikrolakások kicsi, egyszobás lakások, amelyeket szívesen választanak diákok, egyedülállók vagy olyan emberek, akik gyakran elmennek és kevés időt töltenek otthon. Egy ilyen kis szoba berendezése igazi kihívás – hogyan alakítsuk ki a belső teret úgy, hogy funkcionális lakóhellyé váljon? Merítsen ihletet mikrolakás elrendezésünkből.

A mikrolakás terében az összes legfontosabb felszerelést tartalmaznia kell, akárcsak egy teljes értékű lakásban. Kell lennie nappalinak, konyhának, de kényelmes helynek is a napi regenerációhoz. A kényelmet és kényelmet mindenféle tárolórekesz garantálja, amelyekben minden, az élethez szükséges termék megtalálható.

A világos színek használata: szürke, fehér és fa árnyalatok optikailag nagyobbá tette a kis lakást. A kontrasztos kanapéval és bárszékkel kombinálva az egész stílusos és modern megjelenésű.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekciók

Konyha bútorok Oleica 240

A jól elrendezett mikrolakás alapja a funkcionális étkezési lehetőség. A függesztett és álló konyhai szekrények maximális tárolóhelyet biztosítanak a szükséges tartozékoknak. Az elülső részek tompított színei tökéletesen illeszkedtek a szoba modern hangulatához.
Nézd meg

Bárasztal Zotino

A konyhát a nappalival összekötő pont a Zotino bárasztal. Ebédlőasztalként funkcionál nagy munkafelülettel, helyet biztosítva az étkezéshez és az ételek elkészítéséhez. További polcok növelik a mikrolakás funkcionalitását.
Nézd meg

Kárpitozott zsámoly Brizot háttámlával

A kellemes tapintású bársony anyaggal bevont Brizot magasszék tökéletesen illeszkedik a bárasztalhoz. A fekete lábak tökéletesen passzolnak a kiegészítőkhöz, valamint a nappaliban található dohányzóasztal talapzatához.
Nézd meg

Szekrény tükörrel Lino I

Egy kompakt tárolóbútor kis helyen sem hiányozhatott. A gardrób belsejében található polcok és a ruhatartó sín megkönnyíti a dolgok rendszerezését. Az elülső tükör praktikus kiegészítő, amely különösen hasznos a mikrostúdiókban - a tükör optikailag megnöveli és megvilágítja a kis helyet.
Nézd meg

Nappali kanapé Biloteso Kordbársony

A nappaliban egy Biloteso kanapé található, mely napközben bútor lesz a nappaliban, este pedig alvóhely. A puha és kényelmes kárpit garantálja a legmagasabb szintű alvást, és az ágyneműk további tárolóhelye megtisztítja a környezetet.
Nézd meg

Dohányzóasztal Batasu A 01

A nappalit egy kompakt Batasu dohányzóasztal egészíti ki, mely színében a szemközti fali szekrényre, valamint a konyha felső szekrényeire utal. Közvetlenül egy kényelmes kanapé mellett található, így kényelmes teret teremtett a délutáni pihenéshez.
Nézd meg

Szekrénysor Kodita

A nappali tárolóhelye egy modern fali egységből áll, mely nyitott és zárt rekeszeket is kínál. A polcok ideális helyet biztosítanak könyveknek és dekorációknak, míg a szekrények ideálisak ruhák, dokumentumok és egyéb felesleges tárgyak tárolására.
Nézd meg