Napos terasz pihenőhellyel

A napsütéses és meleg napok arra ösztönöznek bennünket, hogy pihenjünk a szabadban. Az ilyen lazítás nagy hatással van közérzetünkre. A zöldövezetben pihenve elfelejthetjük mindennapi kötelességeinket, és megtisztíthatjuk elménket a mindennapi dolgokkal kapcsolatos gondolatoktól. A belső terek megtervezésekor érdemes a teraszra is gondolni, amely az akkumulátorok feltöltődésének helyszínéül szolgál majd, és helyet ad a családi vagy baráti társasági összejöveteleknek.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekciók

Ziboni kerti bútor garnitúra

Kávé a kertben a barátokkal, vagy esetleg egy pillanatnyi kikapcsolódás a családdal, a Ziboni kerti bútorkészlet tökéletes lesz erre a feladatra. A készlet tartalmaz két karfás fotelt, egy kényelmes kanapét és egy praktikus asztalt. A bútorok tökéletesek a teraszra, erkélyre vagy kertre.
Nézd meg

Solabo függőfotel

Egy meleg tavaszi vagy nyári reggel, te egy csésze kávé és a nap első sugarai mellett – kellemes látvány, igaz? Ha hozzáadja a Solabo függőfotelt, akkor hangulatos pillanatokat fog kapni a természet körül. A kényelmes ülés puha párnával kényelmes pihenést biztosít napszaktól függetlenül.
Nézd meg

Hosaya hinta

A finom ringatózás, a madarak éneke, a virágok illata és a zöld ereje olyan pillanatok és élmények, amelyeket érdemes megünnepelni. A Hosaya kerti hintán pihenve könyvet olvashat, vagy egyszerűen csak átélheti a kellemes pillanatokat. Ez egy olyan modell, amelyet egyedül vagy szeretteivel használhat.
Nézd meg

Kerti lámpa labda alakú Cumulus

A meleg nyári esték megfelelő beállítást igényelnek. Ha szabadtéri pihenőhely kialakítását tervezi, ne feledkezzen meg a megfelelő világításról. A Cumulus gömb alakú kerti lámpák tökéletesen harmonizálnak a környező növényzettel. Két méretben kaphatók, és nagyszerűen kiegészítik az ülősarkot a környéken.
Nézd meg