A Japandi a skandináv minimalizmus és a japán otthonosság és praktikum kombinációja. A skandináv országok egyszerűséggel, élénk színekkel inspirálnak, hangsúlyozva a természetes anyagokat és kiegészítőket, míg a távol-keleti kultúra a tágasságból és a funkcionális megoldásokból merít. A Japandi dizájn kényelmet és békét biztosít, remek lesz a pihenésre használt szobákban. Merítsen ihletet, és hozzon pihentető hangulatot hálószobájába.

A Japandi stílusban díszített hálószoba lehetővé teszi, hogy egy hosszú nap után kipihenje fáradt testét, a minimalista formát és kivételes otthonosságot sugárzó környezet pedig megnyugtatja lefekvés előtt. A szobát meleg bézs, barna és szürke árnyalatok borítják. Lehetnek zöld akcentusok is, ami a stílusos puffok kárpitjában tükröződik, de a természetre utaló növényzet is. A központi elem egy puha és kellemes tapintású anyaggal borított kárpitozott ágy, valamint egy tágas gardrób, amely az egész belső teret rendezi. Divatos kiegészítők függőleges lécek és egy nagy tükör formájában még hatékonyabbá teszik az egészet.

Hálószoba gardróbbal

Kollekciók

Venus Box kontinentális ágy

A szürke Venus Box ágy szokatlan árnyalata tökéletesen korrelál a mindenütt megtalálható bézs és barna árnyalataival. A kényelmes matrac kényelmes alvást garantál a legmagasabb szinten. A párnázott fejtámla puha támaszt nyújt, esti könyv olvasásakor hasznos, enyhíti a fáradt hátat és nyakat.
Nézd meg

Malwa M1 éjjeliszekrény

Közvetlenül az ágy mellett vannak az Malwa éjjeliszekrények, amelyek helyet adnak egy lámpának, szemüvegnek vagy telefonnak. A tölgy színezés a természetre és a földszínekre utal, amelyek a japán stílus alapját képezik.
Nézd meg

Elena 4D gardrób + rátét

A hálószobából nem hiányozhatott a tágas gardrób, amely a rendezett térért, ezáltal a belső rendért és harmóniáért felel. A Elena gardrób tágas polcokat, ruhaakasztó rudakat, de két mély fiókot is kínál. Praktikus megoldás a hosszabbító, mely kiválóan alkalmas az alkalmanként használt dolgok tárolására.
Nézd meg

Hat Fiókos Komód Malwa 120 M6

A semleges barna színű bútorok mutatnak majd a legjobban az így berendezett hálószobában. Az Malwa komód minimalista dizájnja és magas funkcionalitása tökéletesen tükrözi a Japandi trend gondolatát. Hat tágas fiók tágas és könnyen hozzáférhető tárolóhelyet kínál.
Nézd meg