A loft stílusú belső terek nyers karakterét a fával és építészeti betonnal kevert organikus formák tükrözik. Az ilyen típusú elrendezés kissé indusztriális hatását a mindenütt jelenlévő fém fokozza. Itt találunk a falak tetején végigfutó kábeleket, valamint számos kerettel elválasztott táblát. Ilyen környezetben az ember nappal kellemesen tölti az időt, éjszaka pedig még jobban elalszik.

A nappali loft stílusú elrendezése az esztétikához illő bútorokat részesíti előnyben. Egy dohányzóasztallal ellátott nagy sarok helyet talál a közös térben minden háztartástag számára. A kikapcsolódás alapjaként kényelmet nyújt az együtt töltött estéken. A mellé helyezett asztal székekkel egy kis konyhában elkészített ételek zónája lesz. Tekintse meg az étkezős nappali tetőtéri dekorációját. Találja meg a keresett ihletet, és készítse el lépésről lépésre a díszített szobában!

Hálószoba gardróbbal

Kollekciók

Vidarko asztal + 6 székkel Miali 02

A loft étkező alapja egy tágas összecsukható asztal. A szilárd szerkezet, a természetes színek és a geometriai formák tökéletesen illeszkednek egy szervezett térbe. Az asztallal ellátott kárpitozott székek kényelmes menedéket jelentenek a sokórás lakomák során. A profilozott háttámla, a rendkívül puha kárpitozás és az elegáns varrások kiemelik az étkező elrendezésének egyediségét.
Nézd meg

Vasina III nappali bútor

Kissé ipari jellegűek a komódok, vitrinek és TV-szekrények is. Az organikus színeknek, a sötét akcentusoknak és az egyszerű formáknak köszönhetően a Vasina kollekcióból származó bútorok támogatják a loft hangulatot. Ezenkívül tökéletesen illeszkednek a téglafalhoz. Érdekes akcentus itt az ovális dohányzóasztal. Ez a forma az egész szobát avantgárd hatásúvá teszi.
Nézd meg

Buzz maxi 300 L puff

A nap folyamán egy puha puffon kényelmesen ülve megtalálhatjuk a kikapcsolódás pillanatait. A Buzz puff egy laza labdával van megtöltve, melynek köszönhetően könnyedén testre szabhatod.
Nézd meg

Fotel Lofner

A puha kárpitozott fotel a boldog kikapcsolódás menedékhelye. Ha egy feladatokkal teli nap után beleülünk, ellazítjuk a testünket és ellazítjuk az elmét. A bőrnek kellemes kárpit megnyugtatja érzékeit, és lehetővé teszi az erő regenerálódását.
Nézd meg

Kontinentális ágy Euphoria

A tetőtéri magasföldszintet leggyakrabban a házigazdák hálószobáinak tartják fenn. Az emelt emelvényen lévő sarok ideális hely egy kontinentális ágyhoz. A masszív felépítés, a puha fejtámla és a tágas ágyneműtartók olyan csomagot alkotnak, amely tökéletes a tetőtérbe és a modern hálószobába. Az itt látható fa színű betétek felmelegítik a dekorációt és megnyugtató hangulatot kölcsönöznek neki.
Nézd meg