December különleges hónap. Kezdetével elkezdünk gondolkodni a közelgő ünnepeken. Azt tervezzük, hogy belső terünket olyan dekorációkkal gazdagítjuk, amelyek megfelelő hangulatot teremtenek. A különböző dizájnok sűrűjében nehéz konkrét dekorációt választani. Tekintse meg az ünnepi hangulatú, nyitott terű lakás tervünket.

A gyertyák és a karácsonyi fények ragyogása egyedi hangulatot teremt. Kellemes időt tölteni ilyen környezetben, főleg szeretteivel. A karácsonyi díszítések boldoggá tesznek minket. Egy ilyen meleg elrendezés a hideg és hosszú karácsonyi esték receptje. Merítsen ihletet dizájnunkból, és vezesse be belső terébe a gyönyörű bútorokat kellemes kiegészítőkkel gazdagítva.

Hálószoba gardróbbal

Kollekciók

Lerito sarok

A gyönyörűen bemutatott Akimbo sarokkanapé tökéletes alap a boldog nyaraláshoz. A háztartás tagjainak, vendégeknek alvóhelye is lehet. A tartályba ágyneműt, takarót és egyéb kiegészítőket rejthet el. Gyönyörű varrásai vannak, amelyek karaktert kölcsönöznek a belső térnek.
Nézd meg

Gresalto GE14 dohányzóasztal

A sarok tökéletes társa a Gresalto dohányzóasztal. Együtt kényelmes otthoni relaxációs zónát alkotnak. Kiegészítő polcokkal rendelkezik az apró tárgyak számára, és karácsonyi díszeket és aromás gyökérteát tartalmazó csészéket helyezhet a tetejére.
Nézd meg

Gresalto bútorok

A relaxációs sarok tökéletes eleme a Gresalto GE07 RTV szekrény. Remek hely multimédiás berendezéseknek és apró dekorációknak. Praktikus polcokkal is rendelkezik, ahol olyan dolgokat tárolhat, amelyeknek nem szabadna láthatóan lenniük. Másrészt a Gresalto GE04 nappali kirakata az üveg mögött helyet biztosít kedvenc tárgyainak. Zárt polcokkal is rendelkezik.
Nézd meg

Vidariko 140x80 asztal + 6db. Mialli szék 02

Minden lakás rendkívül fontos elemei az asztal és a székek. Gyönyörűen feldíszítve, elkísérik az együtt töltött pillanatokat az ünnepi vacsora során. A bemutatott készlet előnye az elrendezés és a stilisztikai következetesség lehetősége. A székek kellemes tapintású szövettel vannak kárpitozva, az ülések pedig dekoratív varrással gazdagodtak.
Nézd meg

Clara set 1 240 komplett konyha

A konyha az otthon szíve, így még egy nyitott tér sem nélkülözheti. A Turan konyhabútor tökéletesen kombinálható más mintákkal. Az univerzális elrendezésnek, a számos polcnak és fióknak köszönhetően a karácsonyi finomságok elkészítése kellemes és kényelmes lesz. A kiegészítő világítás megkönnyíti a kulináris tevékenységeket.
Nézd meg