A nappali egy olyan helyiség, amelyet minden nap használunk. Ez egy olyan hely, ahol a családdal töltjük az időt, pihenünk egy kihívásokkal teli nehéz nap után, vagy szívesen látjuk vendégeinket a házba. Szóval jól kell kinéznie. Egy stílusos nappali berendezése kis helyen nagy kihívást jelenthet. Az elkészített elrendezés inspirálja Önt egy modern és praktikus nappali kialakításához.

A nappalit élénk színek díszítik, így rendkívül elegáns és időtlen megjelenésű. A monokromatikus kombinációt egy jellegzetes színű kanapé töri meg, amely ennek a helyiségnek kötelező eleme. Az elrendezést egy kis takaros dohányzóasztal, puha szőnyeg és aranyszínű kiegészítők teszik teljessé, amelyek nemcsak a háztartás tagjait, hanem a vendégeket is vonzzák. A belső tér modern karakterét a falakon található stukkó hangsúlyozza.

Hálószoba gardróbbal

Kollekciók

Dohányzóasztal Mijano ML104

A Mijano dohányzóasztal megtalálta a helyét a kanapék között, amelyek a másik oldalon lévő TV-szekrénnyel együtt stílusosan integrált párost alkotnak. Az asztalára helyezhet egy csésze kávét, egy illatos gyertyát vagy egy vázát friss virágokkal. A fiók egy hely, ahol tárolhatja a távirányítót, az elektronikus kütyüket vagy kedvenc olvasmányait, amelyek mindig kéznél lesznek.
Nézd meg

TV-asztal Mijano MRTV154

A dekoratív, barázdált előlapok, a magas fémlábak és az elegáns arany színű részletek a Mijano TV állványt az egész nappali legjellegzetesebb elemévé teszik. A Mijano TV-asztalt fokozott funkcionalitás jellemzi zárt és nyitott polcok formájában, amelyek sikeresen megszervezik a TV-zónát a nappaliban.
Nézd meg

Összecsukható asztal Botiler 140x80

A nappalira nyíló konyhában egy Botiler étkezőasztal található, melynek színei a nappali fekete bútorára utalnak.
Nézd meg

Fotel az étkezőbe S100

Kárpitozott székek teszik teljessé a nappali elrendezését. A modern, egyszerű kialakítás tökéletesen illeszkedik a lakás szűkös stílusához.
Nézd meg