Nappali étkezővel

Az étkező korábban külön helyiség volt, gyakran üvegajtó mögött helyezkedett el a nappali és a konyha közelében. Szerencsére a modern trendek kihozták az asztalt és a székeket a titkos szobából, és a nyitott nappaliba helyezték. Ennek a megoldásnak köszönhetően az ebédlőt sokkal gyakrabban használják, mint csak az ünnepek alatt. Az alábbi inspiráció célja, hogy bemutassa, hogyan kombinálható ez a két funkció, és így biztosítható a lakás teljes és stílusos megjelenése. Engedje meg, hogy bemutassuk az aktuális lakberendezési trendeket, amelyek erősen utalnak az ipari stílusra.

A bemutatott lakás egy régi gyár adaptációja. A helyiséget magas belmagasság, nagy ablakok támasztékkal, téglafal és látható beépítés jellemzi. Ebbe a helyiségbe a bútorok elsősorban a karakterét hangsúlyozták, de egyben hangulatossá is tették. A nappali kulcseleme egy kényelmes sarok. Az ablak közelében található, és lehetővé teszi, hogy élvezze a kilátást. A nappali másik oldalán volt egy kis asztal székekkel. Kellemes lesz egy esti találkozó a barátokkal vagy egy családi vacsora. Az asztal előnye, hogy a vendégek számának növekedése esetén megteríthető. Egy kisebb asztal praktikusabb a mindennapi használatra.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekciók

Zoriko sarokkanapé alvó funkcióval

A Zoriko sarokkanapé egy L-alakú modell, felépítése sok helyet biztosít az üléshez, ahol minden felhasználó stabil háttámlát kap. További előnye az állítható fejtámlák.
A sarokülés alvó funkcióval is fel van szerelve ágyneműtartóval. A sarok stílusát azonban a felhasznált anyag és a sötét színű magas lábak befolyásolják. Az egészet széles karfák egészítik ki.
Nézd meg

Diamond bútor kollekció

A Diamond ipari stílusú nappali bútorok kollekciója. A bútorok kialakítása magas, fém lábakon alapul, amelyek tökéletesen illeszkednek a karosszéria színéhez. A kiválasztott elemek textúrájának és mintájának köszönhetően azonban a bútorok előlapjai vonzzák a figyelmet.
A kollekció olyan elemeket tartalmaz, mint: komódok, TV szekrény, dohányzóasztal és magas vitrin részben üvegezett előlappal.
Nézd meg

Cali asztal SG13 Archie 110 székekkel

A Cali asztal kulcsfontosságú eleme az étkezőnek. Hossza kibontás előtt 120 cm, betét hozzáadása után 160 cm. Tölgyfa teteje tökéletesen passzol a sötét fém lábakhoz. Elrendezésük stabilitást és dekorációt képvisel.
A készletet Muz 110 székek teszik teljessé a kürtre utaló színben. Fekete magas fémlábakkal is felszereltek, amelyek tökéletesen illeszkednek a többi bútorhoz.
Nézd meg