Előszoba kárpitozott panelekkel

Szeretne vendégeket hívni a divat előszobába, de ugyanakkor nem szeretné, hogy elveszítse funkcionalitását? Jól ismerjük ezt az érzést, ezért olyan inspirációt mutatunk be, amely mindkét elvárásnak megfelel. Különös figyelmet kell fordítani azokra a bútorokra, amelyek nagyon praktikusak, de nem térnek el az aktuális lakberendezési trendektől. A javasolt megoldások között szerepelt egy hely a cipők tárolására, egy kényelmes ülés az öltöztetésükhöz és egy tágas gardrób a felsőruházat számára. A kellemes anyagból készült kárpitozott panelek viszont további dekorációs részletet jelentenek.

Az előszoba a ház domináns eleme, ezért a hangulatos belső térre összpontosítottunk, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek jól érezzék magukat. Ebből a célból meleg barna árnyalatokat használtak a padlón és a falakon. Az egész divatos textúrákban és kiegészítőkben bontja szét a bútorokat, amelyek minden elrendezésben nagyon fontosak, mert karaktert adnak. A belső tér hangulatos karakterét a lágy rózsaszín színű kárpitozott panelek is befolyásolják.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekciók

Tavasz XII gardrób

A bemutatott terem kulcseleme a Tavasz kollekcióból származó gardrób. Kétajtós gardróbbal van felszerelve, elöl nagy tükörrel. Ezzel szemben felhívják a figyelmet a kárpitozott panelekre, amelyek kényelmes háttámlát és ülést teremtenek, egy ilyen megoldás kellemesebbé teszi a munkába, iskolába készülődést. A készlet tartalmaz fogasokat a felsőruházathoz és egy szekrényt, amely ideális lesz a cipők tárolására.
Nézd meg

Caleb III gardrób

Az elrendezést a Caleb gardrób teszi teljessé. Ennek köszönhetően helyet kap a kisebb dolgoknak, amelyeknek szintén az előszobában kell lenniük. A nyitott polcok faldekorációt és helyet biztosítanak a kulcsoknak vagy a postának. A bútor központi része egy fiók – ideális például kesztyű tárolására. A táskát azonban felteheti a deszkára. Az alsó részben egy további szekrény található, például a cipőtisztító tartozékok számára. A gardrób két színű, utalva a szoba többi elemére.
Nézd meg

Tolóajtók a Monstera 100 kazettában

A belsőépítészetben nemcsak a bútorok, hanem az olyan elemek is fontos szerepet játszanak, mint az ajtók. Ihletből bemutatjuk a kazettás tolóajtókat, amelyek tökéletesek kisebb helyiségekbe. A kazettás tolóajtók nem zavarják a bútorokat, nincs szükség további helyre a kinyitáshoz. Ennek köszönhetően egy konzol is állhatott mellettük, ami divatos kiegészítő a terem elrendezésében. A bemutatott tolóajtók időtlenek színváltozatok, amelyeknek köszönhetően könnyedén összeillesztheti őket az elrendezéssel
Nézd meg