Terasz a ház hátsó részében

A ház hátsó részén található pihenőterasz elrendezését a család minden tagjának figyelembevételével terveztük. Egy kerti bútorkészlet tökéletes feltételeket biztosít a baráti találkozáshoz. A grillvacsorák még jobb ízűek, ha kényelmesen ülsz egy puha ülésen, és egy tányért teszel az asztalra. A forró nap végén egy pihentető szieszta alapja ismét egy kerti hinta. A cserjék és virágágyások festői tájai közé helyezve otthoni pihenőzónát teremt.

A napozásrajongók egy nyugágyon is megtalálják a helyüket. A mellette lévő függőszék hasznos lesz azoknak a társaknak, akik időnként csatlakoznak. A ház hátsó része egy csendes menedék is azoknak, akik szeretnek nyáron nyugodtan ülni az árnyékot adó lombos fák között.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekciók

Hosaya kerti hinta

A Hosaya hintán található nyugtató hinta kellemesebbé teszi a szeretteivel töltött délutánt. A menhely által biztosított árnyékban ülve nézheti a gyerekeket a pázsiton játszva, munka után egy kicsit pihenhet. Kellemes szélben imbolygás ellazítja, különösen egy fárasztó nap után. A hinta megnövelt hossza kényelmes feltételeket biztosít a délutáni alváshoz.
Nézd meg

Antyd kerti pad tárolóhellyel

Praktikus segítő az erkélyen, teraszon, de akár kerti munkavégzés közben is. A kert gondozása során pihenhet rajta. Otthonban is szolgál majd, ahol több ember számára biztosít majd pihenőhelyet. Az ülés alatt nagy tárolóhely található. Ideális hely a puha párnáknak, grill-kiegészítőknek, valamint a kerti növények gondozásához szükséges apró eszközöknek.
Nézd meg

Cumulus kerti gömblámpák

Hatékony kerti világítás, valamint terasz dekoráció az udvaron. Egyszóval - gömblámpák a Cumulus kollekcióból. Kisebb és nagyobb méretben elérhetőségük vonzóbbá teszi megjelenésüket. Önmagukban is remekül mutatnak, akár több darab elhelyezése esetén is. Egyre elterjedtebbek a belső terekben, ahol a nappali, előszoba, de a sok virággal díszített üveges télikert is részét képezik.
Nézd meg

Solabo függesztett szék

A népszerű függőszék nem hiányozhat minden teraszról és erkélyről. A nyári szezonban kellemes feltételeket biztosít a házon kívüli pihenéshez. A szék még rövid alvás közben is kellemesen lendül. Egyes forrásokból tudjuk, hogy a gyerekek szeretik őt. A függőszék belső térbe is alkalmas. A nappaliban vagy a magasföldszinten található szoba leülhet. Kellemes nyaralási légkörre emlékeztet.
Nézd meg

Ikarez kerti bútorkészlet

A funkcionálisan kialakított pihenőtér fő pontja a Ikarez kerti bútorkészlete. A két kétüléses kombináció remek kiindulópont családi délutánokhoz, de akár baráti találkozók szervezéséhez is.
Van egy többfeladatos modul is. Sikeresen használhatod italok, virágok és rovarriasztó lámpások elhelyezésére.
Nézd meg