A ház hátsó részén található pihenőterasz elrendezését a család minden tagjának figyelembevételével terveztük. Egy kerti bútorkészlet tökéletes feltételeket biztosít a baráti találkozáshoz. A grillvacsorák még jobb ízűek, ha kényelmesen ülsz egy puha ülésen, és egy tányért teszel az asztalra. A forró nap végén egy pihentető szieszta alapja ismét egy kerti hinta. A cserjék és virágágyások festői tájai közé helyezve otthoni pihenőzónát teremt.

A napozásrajongók egy nyugágyon is megtalálják a helyüket. A mellette lévő függőszék hasznos lesz azoknak a társaknak, akik időnként csatlakoznak. A ház hátsó része egy csendes menedék is azoknak, akik szeretnek nyáron nyugodtan ülni az árnyékot adó lombos fák között.

Hálószoba gardróbbal

Kollekciók

Ikarez kerti bútorkészlet

A funkcionálisan kialakított pihenőtér fő pontja a Ikarez kerti bútorkészlete. A két kétüléses kombináció remek kiindulópont családi délutánokhoz, de akár baráti találkozók szervezéséhez is. Van egy többfeladatos modul is. Sikeresen használhatod italok, virágok és rovarriasztó lámpások elhelyezésére.
Nézd meg

Nizza kerti bútorkészlet

A Nizza kerti bútorkészlet kellemes körülményeket biztosít egy esti kávéhoz vagy egy pohár hideg italhoz a forró napokon. A ház melletti teraszon, de a városi tömbház erkélyén is jól működik néhány fotel és a hozzájuk erősített asztal. Puha párnák az üléseken, profilozott háttámlák és karfák gondoskodnak a kényelmes pihenésről.
Nézd meg