Terasz a ház hátsó részében

A ház hátsó részén található pihenőterasz elrendezését a család minden tagjának figyelembevételével terveztük. Egy kerti bútorkészlet tökéletes feltételeket biztosít a baráti találkozáshoz. A grillvacsorák még jobb ízűek, ha kényelmesen ülsz egy puha ülésen, és egy tányért teszel az asztalra. A forró nap végén egy pihentető szieszta alapja ismét egy kerti hinta. A cserjék és virágágyások festői tájai közé helyezve otthoni pihenőzónát teremt.

A napozásrajongók egy nyugágyon is megtalálják a helyüket. A mellette lévő függőszék hasznos lesz azoknak a társaknak, akik időnként csatlakoznak. A ház hátsó része egy csendes menedék is azoknak, akik szeretnek nyáron nyugodtan ülni az árnyékot adó lombos fák között.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekciók

Ikarez kerti bútorkészlet

A funkcionálisan kialakított pihenőtér fő pontja a Ikarez kerti bútorkészlete. A két kétüléses kombináció remek kiindulópont családi délutánokhoz, de akár baráti találkozók szervezéséhez is.
Van egy többfeladatos modul is. Sikeresen használhatod italok, virágok és rovarriasztó lámpások elhelyezésére.
Nézd meg

Nizza kerti bútorkészlet

A Nizza kerti bútorkészlet kellemes körülményeket biztosít egy esti kávéhoz vagy egy pohár hideg italhoz a forró napokon. A ház melletti teraszon, de a városi tömbház erkélyén is jól működik néhány fotel és a hozzájuk erősített asztal. Puha párnák az üléseken, profilozott háttámlák és karfák gondoskodnak a kényelmes pihenésről.
Nézd meg

Hosaya kerti hinta

A Hosaya hintán található nyugtató hinta kellemesebbé teszi a szeretteivel töltött délutánt. A menhely által biztosított árnyékban ülve nézheti a gyerekeket a pázsiton játszva, munka után egy kicsit pihenhet. Kellemes szélben imbolygás ellazítja, különösen egy fárasztó nap után. A hinta megnövelt hossza kényelmes feltételeket biztosít a délutáni alváshoz.
Nézd meg

Luknis kerti nyugágy

Az édes pihenéshez, például a kerti medence mellett, a Luknis kerti nyugágy áll rendelkezésre. A stabil felépítés és a puha párnák a legkényelmesebb feltételeket biztosítják a napozáshoz és a rövid alváshoz. A napsütéses napokon a nyugágyon való fűtés kényelme növeli a háttámla beállításának lehetőségét. Ha a pozícióját saját igényei szerint állítja be, egyenesen feküdhet, vagy beállíthatja a hátának optimális pozícióját könyvolvasás közben.
Nézd meg

Antyd kerti pad tárolóhellyel

Praktikus segítő az erkélyen, teraszon, de akár kerti munkavégzés közben is. A kert gondozása során pihenhet rajta. Otthonban is szolgál majd, ahol több ember számára biztosít majd pihenőhelyet. Az ülés alatt nagy tárolóhely található. Ideális hely a puha párnáknak, grill-kiegészítőknek, valamint a kerti növények gondozásához szükséges apró eszközöknek.
Nézd meg

Cumulus kerti gömblámpák

Hatékony kerti világítás, valamint terasz dekoráció az udvaron. Egyszóval - gömblámpák a Cumulus kollekcióból. Kisebb és nagyobb méretben elérhetőségük vonzóbbá teszi megjelenésüket. Önmagukban is remekül mutatnak, akár több darab elhelyezése esetén is. Egyre elterjedtebbek a belső terekben, ahol a nappali, előszoba, de a sok virággal díszített üveges télikert is részét képezik.
Nézd meg

Solabo függesztett szék

A népszerű függőszék nem hiányozhat minden teraszról és erkélyről. A nyári szezonban kellemes feltételeket biztosít a házon kívüli pihenéshez. A szék még rövid alvás közben is kellemesen lendül. Egyes forrásokból tudjuk, hogy a gyerekek szeretik őt. A függőszék belső térbe is alkalmas. A nappaliban vagy a magasföldszinten található szoba leülhet. Kellemes nyaralási légkörre emlékeztet.
Nézd meg