Boho stílusú hálószoba

A Boho stílust a természet ihlette színek jellemzik: földzöld, a sárga szalma árnyalatai, a fehér és a barna és szürke minden árnyalata. Kiegészítők: a szőnyegek, a puha párnák és a légfüggönyök fontos szerepet játszanak ebben a belsőépítészeti stílusban. Ki nem akarna egész nap után pihenni egy hangulatos és meleg hálószobában? A boho stílusú hálószoba megadja azt a pihenést, amiről álmodott.

A fenti ihlet egy boho stílusú hálószoba. A fa konstrukciója hangulatossá teszi a helyiséget, a fehér szín világossá és tágassá teszi a hálószobát. Az egészet díszítések és számos virág egészíti ki. Egy nagy gardrób és komód ad helyet, ahol tárolhatod a dolgokat, egy ágy és egy fotel pedig pihenőhelyet biztosít.

Doboz bútorok tisztítószere

Bútorkollekciók

Hálószoba ágy Kler KE02

A Kler hálószoba ágy esztétikus kidolgozottságával fog magával ragadni, a természetes fát utánzó konstrukció pedig ideális a bohó stílusú enteriőrbe. Az ágy további előnye az optimális magasság, amely megkönnyíti a mindennapi felkelés. Kerettel és párnák tárolására alkalmas tárolóval is rendelkezik.
Nézd meg

Florence fotel lábtartóval

A Florence fotel határozottan azoknak készült, akik értékelik a kényelmet. A lekerekített forma és a felhasznált kiváló minőségű alkatrészek kellemesebbé teszik a pihenést. Ennek a széknek az egyedisége az anyagnak is köszönhető. Kihangsúlyozza formáját és varrását, kellemes tapintású, puha. A készlet tartalmaz egy zsámolyt, amely kellemesebbé teszi a pihenést.
Nézd meg

Széles fiókos komód Osko 140

A hálószoba komódja főként tárolóhelyiséget hoz létre. Az Osko 140 OK6 modellben ez a foglalatnak köszönhetően lehetséges. Hat fiók minden bizonnyal megkönnyíti a ruhák és a fehérnemű szétválasztását. Ráadásul a komód a dekoráció része, hiszen a szoba stílusát hangsúlyozó kiegészítők járnak hozzá. A komód felső része remek hely keretes fotógaléria kialakítására vagy ünnepi ajándéktárgyak rendezésére is.
Nézd meg