Tűszagú nappali

Az első csillag hamarosan felragyog az égen, egész családokat gyűjtve a karácsonyi asztalhoz a karácsony előhírnökeként. A legszebb karácsonyi énekek dallamával egybekötött étkezés összehozza a rokonokat és a baráti társaságot, akik vendégül látják az ünnep alkalmából. Az együtt eltöltött pillanatok egyediségét a jellegzetesen rendezett környezet, valamint az étkező és a nappali kényelmes és praktikus bútorai is alátámasztják.

Hagyományos karácsonyfa, a kandalló fölött lógó ajándék zokni és a dohányzóasztalon színes mézeskalácsos tányér. Ezen kívül néhány apróság a komódon, kertben növő fenyőből kézzel készített fejpánt és gyertyák. Íme néhány ötlet karácsonyi inspirációhoz.

Tekintse meg dizájnunkat ünnepi nappali dekorációhoz, merítsen ihletet, és készítse el szenvedéllyel saját lakásában!

Doboz bútorok tisztítószere

Bútorkollekciók

Modern sarokkanapé Lordin

Ünnepekre és hétköznapokra a sarokkanapé Lordin kényelmes pihenést biztosít az egész családnak. A bútorok optimális méretei, gondos kidolgozása és rendkívül barátságos színvilága kiemeli az egész nappali elrendezésének stílusát. A belső tér otthonosságáról a puha kárpitozott sarokkanapé is gondoskodik, amely ideális feltételeket teremt a vacsora utáni szunyókáláshoz is. Az L-alak bőséges helyet biztosít a ferde helyzetben történő üléshez és pihenéshez.
Nézd ​​meg

Bojan székek

Az ünnepi nappali étkezővel nem nélkülözheti a kényelmes Bojan székeket. A gondosan megformált háttámla és a lágyan kárpitozott ülés harmonikus párost alkotnak, ami ennél a modellnél a megnövekedett rajta ülő kényelemért felel. A székek skandináv stílusa egy adag otthonosságot ad. Ebben az ünnepélyesen berendezett nappaliban és nappaliban fogják használni.
Nézd ​​meg

Meghosszabbítható asztal Diesel

A Diesel asztalon elhelyezett ünnepi edényekkel ellátott tányér nem csak szépen bemutatásra kerül, hanem szokatlan megjelenést is kap. Az optimális méretű asztallap bőséges helyet biztosít a család minden tagjának, és ha elhelyezik, további helyet biztosít a vendégeknek. A szilárd konstrukció több mint tizenkét karácsonyi étkezést tartalmaz. Ne korlátozza magát az ételekre, hanem tálaljon tortatálakat és gyümölcstálakat is.
Nézd ​​meg

Szobabútor Livinio

A nappali karácsonyi dekorációját a Livinio kollekció nappali bútorainak színes színei támasztják alá. Semleges famintákkal kombinálva tökéletesen tükrözi az ünnepi hangulat hangulatát. Családias légkört épít, és támogatja az egész rendezés otthonosságát. A kollekcióban található különféle elemek széles választéka tökéletesen illeszthető az egyes enteriőrök méreteihez. A kész konfigurációk használatával biztos lehet benne, hogy bútorra van szüksége a nappalijában.
Nézd ​​meg

Dekoratív puff Nofy

Az elegáns Nofy szoba puffok kiemelik a nappali elrendezésének jó stílusát. A többféle színben kapható kiegészítők az elrendezés ízévé és egyben legjellegzetesebb elemévé válnak. A karácsonyfa fényeinek ragyogásában a kárpit finoman csillogó szövése tovább hangsúlyozza a zsámoly legjobb tulajdonságait. A divatos stílus a puff körüli anyag dekoratív ráncaiban is meglátszik.
Nézd ​​meg

Konyhabútor Adele

A karácsonyi készülődés melegét minden hostessre szabott Lusi konyhabútor emeli. A mézeskalács illatú házszív a háztartás minden tagját arra ösztönzi, hogy segítsen a karácsonyi ételek elkészítésében. Mosogatás, mosogatás, fazekak gondozása mindenkinek van megfelelő feladat. A legkisebbek is a konyhabútor alsó fiókjából nyúlhatnak a szalvétákért.
Nézd ​​meg