Kárpitozott panelek a lány szobájában

A lánynak szobát rendezni mindig nagy kihívás. A lányoknak sok ötletük van magukról, és szeretik kipróbálni őket az életben. Tegnap a rock érdekelte őket, ma a TikTok sztárjai akarnak lenni, holnap pedig talán eljön az ideje a költészetnek és az irodalomnak. Bármilyen ötlettel nehéz kibírnii, de fontos, hogy a gyermek számára olyan helyet biztosítsunk, ahol megvalósítható. A kísérletek legjobb ötlete mindenképpen a saját szobája.

Gondolkodik azon, hogyan rendezzen szobát egy tinédzser számára? Az alábbiakban univerzális inspirációkat készítettünk Önnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a szobát a lánya aktuális érdekeihez igazítsa. Erre a célra színezett színeket használtak a falakon: fehér és szürke. Kiegészítők lesznek felelősek a szoba jellegéért, lehetnek rock stílusú plakátok vagy boho kiegészítők.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekció

Kárpitozott panelek Pag

A szoba fő dísze kárpitozott panelek. Ezek elsősorban a mennyezetig érő fejtámlák. Mindenekelőtt a fejtámla nagyon kényelmes - élvezetesebbé teszi a könyvek és folyóiratok olvasását. Ezen felül hangulatos jelleget kölcsönöznek a szobának, de nem diktálják a stílust. A kárpitozott panelek motívuma a szemközti falon található. A paneleket tetszés szerint mentheti mintákba.
Nézd ​​meg

Bútor fiataloknak Olier

Megfelelő bútor nem hiányozhat a gyermekszobából. A készülék legfontosabb eleme az íróasztal, amely biztosítja a kényelmet a tanuláshoz. A könyvek és jegyzetfüzetek polcja vagy fiókos szekrénye is jó dolog. Az inspirációban bemutatott bútorok az Olier kollekcióból származnak, amelyet divatos, loft stílusú fém lábak jellemeznek.
Nézd ​​meg

Tolóajtós gardrób Presto VI

Azt hiszem, minden tinédzser szekrénye megreped a varratoknál. A megfelelő modell kiválasztásakor érdemes emlékezni. Az inspiráció a Presto VI szekrény. Belül mély polcok és egy hosszú sín az akasztók számára. Ez a kombináció elősegíti a rend fenntartását. A szekrény másik előnye az elülső nagy tükör. A tükörrel ellátott szekrény megfelelő elrendezésével a szoba nagyobbnak és világosabbnak tűnik.
Nézd ​​meg