Konyhával egybenyitott nappali

A konyhával egybenyitott nappali népszerű megoldás a modern építkezésben. Helytakarékosságot, a tér optikai bővítését és a mindennapi élet különböző területeinek kombinációjáának lehetőségét kínálja. Nézzük csak, hogyan kombinálhatjuk a nappalit a konyhával úgy, hogy mégis megmaradjon mindkét helyiség teljes funkcionalitása.

A bemutatott inspirációban a konyha üvegajtókkal lett elválasztva a nappalitól. A megoldás előnye a konyha hangszigetelése, ha például keverőt vagy turmixgépet használunk. Ha azonban a nappaliban vendégek vannak, csak elcsúsztatjuk az ajtót a kommunikáció megkönnyítése érdekében. Az üvegezésnek köszönhetően a nappali fény mindenhova eljut, és a helyiségek nagyobbnak tűnnek. A konyhával egybenyitott nappali modern stílusban van berendezve, indusztiális részletek árnyalatával, a fekete dekorációk pedig mélységet adnak a belső térnek és biztosítják az egységességet.

Doboz bútorok tisztítószere

Kollekció

Mela konyhablokk

A garnitúra három alsó és négy felső szekrényből áll, biztosítva a kis tér optimális és praktikus kihasználását. Az Mela konyhabútor minimalista megjelenésű, tökéletes a modern belső terek számára. A szett fő díszítőeleme a finom fogantyú.
Nézd ​​meg

Sokrates napali bútorok

Sokrates napali bútorok – a frontok színe, a bordás tölgy, a bőr fogantyúk és a fém lábak mind a modern stílus jellemzője. Tökéletes a modern, az indusztriális és az elegáns belső terekhez egyaránt, karaktert adva nekik. A kollekció 5 elemet kínál: tágas komód, vitrin üvegbetéttel, dohányzóasztal fiókkal, TV-szekrény és függesztett polc.
Nézd ​​meg

Benito modern sarok

Benito modern sarok - az inspiráció kulcsfontosságú eleme. A visszafogott színek tökéletesen illeszkednek a belső tér modern jellegzetességeihez, a fém lábak pedig harmonizálnak a bútor alapjával. Ennek a modellnek a legfőbb előnyei az állítható fejtámlák és a széles kartámaszok, amelyekre akár italtálcát is helyezhetünk. Az Acradia sarokkanapé ezenkívülkényelmes fekhely két ember számára, valamint ágyneműtartóval is rendelkezik. A kiváló minőségű alkatrészek garantálják a használat során a maximális kényelmet.
Nézd ​​meg

Benito puff

Az Benito sarok kiegészítője. Használható lábtartóként vagy kiegészítő ülőhelyként a vendégek számára. A puff nem sok helyet foglal el, bárhol elhelyezhető. A puff szerkezete ugyanazokon az alkatrészeken alapul, mint a sarok, ami garantálja a kiváló minőséget és tartósságot.
Nézd ​​meg