Hálószoba kontinentális ággyal

A hálószoba olyan hely, ahol egy nehéz nap után regenerálódunk, és ahol egy szabad reggelen a pihenést még tovább élvezhetjük. A hálószobában egyesek számára a legfontosabb az ágy és az abban eltöltött percek, mások számára pedig minden, ami körülveszi őket: kedvenc ruhákkal teli szekrény, könyvespolc vagy éppen a kilátás az ablakon át.

Gyakran tudjuk, mik az elvárásaink egy hálószobával szemben, de nem mindig vagyunk képesek megfelelő kifejező jelleget vagy karaktert adni neki. A "Hálószoba kontinentális ággyal" inspirációnk segítséget nyújthat. Az ágy, valamint az azt kísérő színek és anyagok fontos szerepet játszanak ebben az összeállításban. A föld színei harmóniát és nyugalmat teremtenek, a felhasznált szövetek pedig otthonosabbá teszik a szobát.

felület elrendezése

Kollekció

Crete kontinentális ágy

A Crete kontinentális ágy a hálószoba központja. Az üvegzöld szín a maga nemes egyszerűségével, tökéletesen harmonizál a steppelt kárpittal és a fa lábakkal. Az intenzív szín a Magic Velvet szövetnek köszönhető, amelyet ráadásul kivételes puhaság jellemez. Ezenkívül nem hagyhatjuk figyelmen kívül a kényelem kérdését. A kontinentális ágyakat a piac egyik legjobbjának tartják, mivel két matracon alapuló összetett felépítésűek.
Nézd ​​meg

Nappali Anrok

Az Anrok kollekció hálószobabútor kollekciója remekül kiegészíti inspirációnkat. A fehér előlapok frissességet és könnyedséget kölcsönöznek a szobának, a természetes fa színű betétek és lábak pedig jól harmonizálnak az ággyal és a fotellel. A szett tartalmaz egy fiókos komódot, egy nagy akasztórúddal és polcokkal ellátott ruhásszekrényt, valamint a stílusos éjjeliszekrényeket.
Nézd ​​meg