A nyitott elrendezésű konyha az elmúlt évek divatos és változatlan trendje. Ez az egybenyitott tér megkönnyíti a háztartás tagjai közötti kommunikációt. A konyha az otthon központi helye, ahol a családi élet összpontosul. Itt főzünk, étkezünk, vagy beszélgetünk a legfontosabb kérdésekről. Ezért érdemes gondoskodni róla, hogy ez a helyiség nemcsak divatos, hanem funkcionális is legyen.

A mai konyhai elrendezések nemcsak rendkívüli kialakításukkal, hanem mindennapi életünket megkönnyítő praktikus megoldásokkal is elvarázsolnak. A válsztás egyre inkább azon konyhabútorokra esik, amelyek elemeit magunk választhatjuk meg, a maximális rendelkezésre álló hely kihasználásával.

A konyhasziget eleganciát és lendületet ad a konyhának, további munkafelületet biztosítva. A szekrények, fiókok vagy polcok sokasága lehetővé teszi a kifogástalan rend fenntartását, mivel a legszükségesebb dolgok mindig kéznél vannak.

Hálószoba gardróbbal

Kollekciók

Multiline kollekció

A Mulitiline konyhabútor modern stílusban készült. Több színű, magasfényű front és sok praktikus megoldás jellemzi. Ebben a kollekcióban megtalálható több tágas, függő és álló szekrényelem, szekrények sütő vagy mosogatógép beépítéséhez, valamint polcok kis kiegészítőkhöz, amelyeknek köszönhetően egyszerűen berendezheted álmaid konyháját!
Nézd meg