Fém ágyak

Fém ágykeret - tartósság és stílus egyben. A masszív felépítés, a minimalista dizájn és a tartós anyagok modern megjelenést kölcsönöznek hálószobájának. Hozzon létre egy karakteres hálóteret, ahol az erő és az elegancia harmóniában találkozik.

5 termék található.

1-5 / 5 elem mutatása
Ár 104 300 Ft

Noremi ágy

★★★★★
★★★★★
1-5 / 5 elem mutatása

Hálószoba egy olyan hely, ahol szeretnénk pihenni és regenerálódni egy új napra. Berendezésénél érdemes minden elemet megtervezni, főleg az ágyat, mert ez a szoba legfontosabb bútora. Az ágytípusok között találhatunk többek között fémből készült modelleket is.

A hálószobában lévő fém ágy nemcsak pihenésre szolgál, hanem időtlen dekoráció is lesz. A MIRJAN24 kínálatában olyan modelleket talál, amelyek tökéletesen illeszkednek a minimalista modern enteriőrbe, hiszen kiegészítő dekorációk nélkül vannak. Ha azonban gazdagon díszített modellt keresel, itt megtalálod. Gyönyörű fém kialakítású ágyakat kínálunk a fejtámlán és a lábtámaszon. A tökéletes fémágy kiválasztása hálószobájához az Ön elképzelésétől függ.

Fém ágy a hálószobába — előnyök

Kinézet. Fentebb már foglalkoztunk az ágy esztétikai kérdéseivel. A felhasználók körében sok támogatója van ennek a kialakításnak, különösen most, amikor a belső terekben a LOFT stílus dominál! A tetőtér és az ipari elrendezés elsősorban fémelemeken alapul.

Méretek. Fém ágyak kevesebb helyet foglalnak, mint kárpitozott társaik. A különbség akár néhány-több centiméter is lehet. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a kárpitozott ágyak testén további zab/habréteg található, és mindkét oldalon vastag szövet található. Tehát elmondható, hogy a fémágyak rendezettebbek. Ennek köszönhetően nem borítanak el egy kis hálószobát.

Könnyen tisztítható. A fémágyak használói hangsúlyozzák, hogy nagyon könnyű tisztán tartani őket. Elég, ha a keretet időnként letöröljük a portól egy nedves ruhával. Kárpitozott ágyak esetén gyakran szükséges porszívót és eszközöket használni a kárpitozott anyagok mosásához. Könnyedén elérheti az ágy alatti zugokat, és eltávolíthatja a port.

Ami egyrészt előny, az másrészt hátrány is lehet. Sajnos a fémágyak nincsenek felszerelve praktikus ágyneműtartóval.