Switch New WW5 függesztett vitrin

23 430 Ft‎

10 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Switch New üveg akasztós vitrin divatos kiegészítője a nappalinak. Stílusosan díszíti a falat, akár önállóan, akár több darabból álló fürtben függesztve. Ennek a bútornak az előnye a részben üvegezett előlap. A kiegészítők, üvegdíszek, porcelánpoharak megjelenítését teszi vonzóbbá. A mindennapi használat egyszerűségét a „Push to open” ajtónyitó mechanizmus támogatja.

Ennek köszönhetően a kis vitrin jelentősen megnövelte funkcionalitását. További előnye a divatos LED világítás, amely a készlet része.


Méretek:

  • szélesség: 30 cm,
  • magasság: 30 cm,
  • mélység: 25 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • 16 mm vastag laminált forgácslap + laminált furnér,
  • "push click" nyitó rendszerrel,
  • üvegajtók, kék LED világítás az árban.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)30
Magasság (cm)30
Mélység (cm)25
Színszürke, fehér, fekete, barna

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: