Komit TV szekrény

37 250 Ft‎

31 660 Ft‎

5 590 Ft‎
48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A minimalista Komit TV szekrény tökéletesen illeszkedik a nappali belsejébe. A modern és klasszikus belső terek, valamint a skandináv stílusban berendezettek jó társaságot jelentenek számára.

Az TV-szekrény a tágas szekrényeknek köszönheti funkcionalitását. A bútorok jobb és bal része tágas tárolórekeszből áll a TV-tartozékok számára - a belső térbe való könnyű hozzáférést a nyitható előlapok biztosítják. A központban viszont van egy kiállítótér.

Ezt a divatos kiegészítőt is az optimális méretek jellemzik, aminek köszönhetően a Komit TV szekrény tökéletesen illeszkedik kicsi és nagy nappaliba egyaránt.


Méretek:

  • szélesség: 176 cm,
  • magasság: 28 cm,
  • mélység: 40 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • 16mm laminált forgácslap,
  • normál sarokpántok 110°, kis ellenállású 35 mm,
  • műanyag lábak és fogantyúk,
  • H25 fekete lábak 50 mm,
  • fém konzolok a szekrény kinyitásához,
  • hátlap a korpusz színében.

Gaancia: 24 hónap

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)176
Magasság (cm)28
Mélység (cm)40
Színfekete, fehér
TV szekrényÁlló
LED-es világításnem
Felületi kivitelmatt
Fiókoknem

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: