Budapest 48h

Pateni TV szekrény

37 930 Ft‎

48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

TV-szekrény szinte minden nappali eleme. Érdemes tágassá tenni, és több helyet biztosítani azoknak a tárgyaknak, amelyek ebben a helyiségben nem férnének el más bútorokba. Az ilyen típusú újabb modellek amellett, hogy tökéletes zónát biztosítanak a tévének és a set-top boxnak, egyediek is. Örülnek a stílusuknak. A Pateni TV szekrény az egyik legjobb megoldás az ilyen típusú bútorokhoz. Olcsó, modern, sokféle stílushoz és elrendezéshez alkalmas. A szekrények maximálisan passzolnak a "tágas" szóhoz, és még meg is lepnek azzal, amit kínálnak! A modell rendkívül kényelmes, fogantyú nélküli nyitórendszerrel is rendelkezik.

A bútorok nagy előnye a dekóder helye alatt található kiegészítő szekrény is. Mit tehetsz oda? Az újságoktól a cukortartókig minden, a dekorációs tárgyakkal bezárólag. Néhány apró részlet lehet, ami hiányzott a nappalidból! Az apró részletek gyakran bizonyítják kivételességét.


Méretek: 

  • szélesség: 120 cm,
  • magasság: 55 cm, 
  • mélység: 40 cm.

Színválaszték:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • bútorlap 16 mm,
  • papír alapú élzárás,
  • láb: csúszó, fekete szín,
  • normál zsanérok,
  • fogantyú nélküli nyítási rendszer,
  • maximális terhelés: 5 kg falipolc, 15 kg felső munkalap.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)120
Magasság (cm)55
Mélység (cm)40
Színfehér
TV szekrényÁlló
LED-es világításnem
Felületi kivitelmatt
Fiókoknem

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: