Nord TV szekrény

84 750 Ft‎

78 820 Ft‎

5 930 Ft‎
7 nap alatt

Választott:

5902928125894

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A modern TV-szekrény Nord szépítse nappalija megjelenését. A TV -állvány stílusát színei hangsúlyozzák. A faszerű mintákat egyetlen sötét sáv egészíti ki, közvetlenül a teteje alatt. A bútor lábait a dekorációnak megfelelő hangnemben tartják.

A fiókok optimális száma és mélysége határozza meg a TV -szekrény funkcionalitását. A "push to open" rendszerrel nyitnak, amely jelentősen modernizálja a szekrény használatát.

A teljesítmény szempontjából a TV -szekrény alaposan megválasztja az alkatrészeket, hogy hosszú ideig megőrizze eredeti megjelenését.


Méretek:

  • szélesség: 185 cm,
  • magasság: 42 cm,
  • mélység: 38 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet

  • korpusz és front: 16 mm-es matt laminált forgácslap,
  • "PUSH OPEN" nyitó rendszerrel.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)185
Magasság (cm)42
Mélység (cm)38
Színfekete, barna
TV szekrényÁlló
LED-es világításnem
Felületi kivitelmatt
Fiókokigen

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: