Cetero szekrénysor

87 150 Ft‎

61 000 Ft‎

26 150 Ft‎
48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Stílusos nappalibútort keres, amely megváltoztatja az elrendezését? A szekrénysor mindig jó ötlet! Minden találkozón ő áll a figyelem középpontjában. Melyiket válasszam? A Cetero szekrénysort ajánljuk! Ez egy elegáns és modern készlet, amely számos előnnyel rendelkezik. Az időtlen dizájn gondoskodik arról, hogy nappali bútorai sokáig ne menjenek ki a divatból, és tartós anyagokkal kombinálva évekig szolgáljanak!

A készlet másik előnye a nagy kapacitás! A polcos TV-szekrényben rengeteg tárgy elfér, elegendő helyet rejt mindennek, ami nem férne el a nappaliban. Ezen kívül egy akasztós kirakat és egy hosszú polc segít ebben a feladatban! Mindez egy másik előnnyel is összefügg - a Cetero szekrénysor ellátott nappali paradicsoma lesz azoknak, akik szeretik bemutatni dolgaikat. Feltehetsz néhány dekorációt a szekrényre és a polcokra... amit csak akarsz! Az oldal lehetővé teszi, hogy kedvenc dolgait mindenki másnak is megmutassa.


Méretek:
 • Függesztett vitrin:
  szélesség: 50 cm, magasság: 100 cm, mélység: 30 cm,
 • TV szekrény:
  szélesség: 200 cm, magasság: 34 cm, mélység: 40 cm,
 • Falipolc:
  szélesség: 150 cm, magasság: 20 cm, mélység: 21 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet

 • laminált forgácslap, 16 mm vastag,
 • papír élzárás,
 • fi 35 mm-es fedőpántok,
 • nincsenek fogantyúk (az előlapok kissé kinyúlnak a munkalaptól),
 • lábak: fekete műanyag csúszó,
 • a led világítást az ár nem tartalmazza, ez külön megvásárolható,
 • az TV szekrény - álló vagy függő.

Garancia: 24 hónap.


Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: