Orkan nagy puff

37 990 Ft‎

36 091 Ft‎

1 899 Ft‎
3 - 4 hét

5902928707373

Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

5%

Hosszúság (cm) 39
Szélesség (cm) 120
Magasság (cm) 60

További info

A nagy Orkan puff olyan bútor, amely a színvilágának és egyszerűségének köszönhetően kerek egészet alkot a Orkan sarokgarnitúrával, amely szintén megtalálható az internetes üzletünk kínálatában.
A nagy Orkan puff kényelmes plusz ülőhelyet biztosít, vagy lábtámaszként sőt, kávézóasztalként is helyt áll. Tökéletesen kitölti a helyet, ezzel tökéletesen berendezve azt.
A puff kiváló minőségű anyagokból készült, garantálva a hosszú éveken át tartó használatot. A könnyű és kompakt konstrukció lehetővé teszi a mozgatást bárhova az elrendezési terved szerint.


Méretek:

  • magasság: 60  cm
  • szélesség: 120 cm
  • hosszúság: 39 cm

Színválaszték:

  • Válasszon a rendelkezésre álló attribútumok

Szerkezet:

  • magas rugalmasságú szivacs
  • fa váz + forgácslap
  • Négyszögletes lábak
  • tűzdelt ülőrész

Bútorok ebből a kollekcióból:


Garancia
: 24 hónap

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

 

10% kedvezmény a személyes átvételnél

Szeretjük látogatókat és szeretünk láthatóak lenni ügyfeleink számára.
Ha úgy döntesz, hogy személyesen veszed át megrendelését, akkor 10% kedvezményt adunk vásárlásaidra. Ha szeretnéd ezt a kedvezményt, akkor az online megrendeléskor válasszad ki a személyes átvétel opciót.
Találkozzunk 2045 Torokbalint, Raktarvarosi ut. 1 (depo)

Közvetlen gyártó 25 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 25 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

Kiegészítők: