Budapest 48h

Gesita R3SZ GS07 kisszekrény

49 610 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A tágas Gestia R3SZ könyvespolc pótolhatatlan tárolóhely különféle tárgyak számára. A szabad terekben elhelyezett könyvek az otthoni könyvtár alapjává válnak. Van elég hely a dekoratív csecsebecséknek és a családi ünnepségekről készült fotókkal ellátott kereteknek is. A fiókok a könyvespolc alján találhatók. Előnyük a térfogatuk, amely lehetővé teszi dokumentumok, tanszerek, de kisebb elektronikai cikkek tárolását is. Eldöntheti, hogy mit tegyen beléjük, ahogy az igényei változnak.

Egyszerű stílusának és univerzális színeinek köszönhetően az Gestia könyvespolc gyakori vendég a nappaliban, az irodában és a fiatalok szobájában.


Méretek: 

  • szélesség: 60 cm,
  • magasság: 178 cm, 
  • mélység: 40 cm.

Színválaszték:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • forgácslap, 16 mm,
  • PCV élzárás,
  • műanyag lábak (magasság: 2,5 cm),
  • görgős vezetők,
  • "PUSH OPEN" nyitó rendszerrel.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)60
Magasság (cm)178
Mélység (cm)40
Színfehér

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Bútorok ebből a kollekcióból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: