Budapest 48h

Macino falipolc

20 450 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Olyan bútordarabot keresel, amely elrendezi kedvenc könyveidet? Vagy talán van egy üres fal a szobájában? A Macino függőpolc mindkét esetben jól fog szolgálni. Ez a modell nagyszerű faldísz, ugyanakkor további tárhelyet kínál.

Könyvespolc ideális hely családi fotók, ünnepi szuvenírek vagy dekoratív csecsebecsék számára is. A Macino falipolcok gyártásánál kiváló minőségű alkatrészek felhasználása szenzációs minőséget és eredeti dizájnt eredményez, aminek köszönhetően a bútor nagyon sokáig fog szolgálni.


Méretek: 

  • szélesség: 104 cm,
  • magasság: 60 cm, 
  • mélység: 24 cm.

Színválaszték:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • bútorlap 16 mm,
  • papír alapú élzárás,
  • maximális terhelés: 5 kg.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)104
Magasság (cm)60
Mélység (cm)24
Színkrém

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: