Sileto falipolc

7 800 Ft‎

48 órán alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Sileto dekoratív akasztós polc egy olyan bútor, amely stílusosan kiemeli a belső kialakítást. A legdivatosabb színekben elérhetőségének köszönhetően a polc tökéletesen passzol mind a mintás tapétákhoz, mind az egyszínűre festett falakhoz.

A Sileto modell önállóan működik, de akár két vagy több csoportban is rögzítheti a falra. Ily módon hatékonyan szabad teret hoz létre, és mi több, sok helyet biztosít a belső dekorációknak és kiegészítőknek.


Méretek: 

  • szélesség: 60 cm,
  • magasság: 20 cm, 
  • mélység: 15 cm.

Színválaszték:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • bútorlap 16 mm,
  • papír alapú élzárás,
  • maximális terhelés: 5 kg.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Szélesség (cm)60
Magasság (cm)20
Mélység (cm)15
Színkrém

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: