Worcik kisszekrény

14 330 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Worcik kisszekrény egy többcélú bútor, amely mindenhol elhelyezhető, ahol hiányoznak praktikus rekeszek. Az optimális méretek szimmetrikusan elosztott tárhellyel kombinálva ennek a többcélú bútornak a tartománya. Mindhárom polc tökéletes hely könyveknek, rendezőknek és stílusos dekorációknak, amelyek kiemelik a belső tér karakterét.

Az univerzális színek bármilyen belső térben kiválóak, így a könyvtár sokféle elrendezésben áll a vendégek rendelkezésére.


Méretek:

  • szélesség: 30 cm,
  • magasság: 75 cm
  • mélység: 25 cm.

Szín:

  • válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

  • 16 mm vastag laminált forgácslap,
  • papír alapú élzárás,
  • csúszó lábak

Garancia: 24 hónap.

Szélesség (cm)30
Magasság (cm)75
Mélység (cm)25
Színfehér

Közvetlen gyártó 30 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 30 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: