Coccine Home Line Kemény / doboz bútorok tisztítószere 03

4 740 Ft‎

7 nap alatt

5902928808278

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Fa bútor ápolókészlet.

A készlet tartalma:

- MEBLUX 400 ML

- MOBILUX 250 ML

- TÖRLŐKENDŐ

- polírozó kendő

 

MOBILUX

  • 558/112/250C 250 ML – Lakkozott és laminált bútor felületének ápoló emulziója. Hatékony védelmet nyújt a porszemcsék lerakodása ellen, fényes felületet és friss hatást kölcsönöz.

 

Használati utasítás:

1. Öntsön kis mennyiségű szert egy puha törlőkendőre és egyenletesen dörzsölje át a bútor felületét a kívánt ragyogás eléréséig.

2. Hagyja szabadon száradásig.

3. Ne használja padlófelület ápolására. A használat előtt egy nem látható helyen próbálja ki.

                                            

MEBLUX

  • 558/111/400C 250 ML – Antisztatikus fa bútor ápolószere. Hatékony védelmet nyújt a porszemcsék lerakodása ellen, fényes felületet és friss hatást kölcsönöz. Használható a lakkozott, laminált felületek és a háztartási cikkek ápolására.

 

Használati utasítás:

1. Permetezze felületet 20 cm távolságról.

2. A legjobb eredményt a MEBLUX kb. 5-15 perce otthagyása után kaphat.

3. Puha kendővel dörzsölje át a felületet a kívánt ragyogásig. Ne használja a padlófelületére! A használat előtt egy nem látható helyen próbálja ki.

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kiegészítők:

10 más termékek ugyanabban a kategóriában: