Tenus I ifjúsági bútor

209 510 Ft‎

10 nap alatt

Választott:

5902928048131

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

A Tenus kollekció gyermekei fantáziáját a kreatív munka és tanulás felé mozgatja, és így ideális helyet teremt a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz.

A Tenus I ifjúsági bútorok jól működnek mind a kis belső terekben, mind a tágasabb helyiségekben. A kompakt kialakítás elegendő tárhelyet biztosít minden tanulói igényhez. Az egyszerű bútorokat eredeti műanyag fogantyúk és érdekes homlokzati kialakítások emelik ki különböző színekben.

A bútorok minőségi anyagokból készültek, különösen alkalmasak gyerekszobába. Ez garantálja a hibátlan megjelenést hosszú ideig lata.


Méretek:

  • TN03 TR80 Polc: szélesség: 80 cm, magasság: 193 cm, mélység: 40 cm
  • TN08 TK5SZ Komód: szélesség: 50 cm, magasság: 120 cm, mélység: 40 cm
  • TN15 TB Íróasztal: szélesség: 100 cm, magasság: 76 cm, mélység: 50 cm
  • TN11 TB sarok Íróasztal: szélesség: 100 cm, magasság: 76 cm, mélység 100 cm
  • TN10 TP100 Falipolc: szélesség: 100 cm, magasság: 50 cm, mélység: 23 cm


Színválaszték:

  • Válasszon a rendelkezésre álló attribútumok


Szerkezet

  • laminált forgácslap


Garancia: 24 hónap

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

Forgószékek kínálatunkból:

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: