Armario IV előszobabútor

267 920 Ft‎

7 nap alatt

Választott:

5% Vásárlásod után, a következő rendelésedből kedvezményt kapsz.

További info

Az Armario IV gardrób előszobabútorok széles választéka. A szett jól elfér keskeny és hosszúkás helyiségekben is, mivel 32 cm mély. Ráadásul az Armario IV gardrób univerzális és időtlen tölgy sonáma színben készült, amely garantálja a tökéletes illeszkedést bármilyen elrendezéshez. A bútor dekoratív elemei az ezüst fogantyúk és az előlapok nagyon finom lekerekítése.

A készlet több elemből áll. Az első egy kétajtós gardrób, amely helyet biztosít a felsőruházat tárolására. Egy másik elem a magas oszlop, amiben nyitott polcok és zárható szekrény található. Az előszobában legyen elegendő hely a cipők tárolására. Erre a célra két különböző méretű cipős szekrényt használtak. Az alsóban kényelmes párna formájú ülőfelület, a magasabbban fiókos. A cipődobozok mögött falpanelek találhatók, amelyek rudakkal vannak felszerelve akasztókhoz, kampókhoz és polcokhoz. A gardrób szerves része a tükör is.


Méretek:

 • Armario A előszobaszekrények:
  szélesség: 60 cm, magasság: 203 cm, mélység: 32 cm,
 • Armario G cipőszekrény fiókkal:
  szélesség: 60 cm, magasság: 96 cm, mélység: 32 cm,
 • Armario E polcos tükör:
  szélesség: 60 cm, magasság: 107 cm, mélység: 32 cm,
 • Armario F cipőszekrény párnával:
  szélesség: 60 cm, magasság: 46 cm, mélység: 32 cm,
 • Armario D akasztó a ruhákhoz:
  szélesség: 60 cm, magasság: 157 cm, mélység: 32 cm,
 • Armario B+C előszobai könyvespolc:
  szélesség: 30 cm, magasság: 203 cm, mélység: 32 cm.

Szín: válasszon a rendelkezésre álló attribútumok.

Szerkezet:

 • korpusz és front: 16 mm-es forgácslap,
 • PVC élzárás,
 • belül akasztó és polc.

Garancia: 24 hónap.

Az egyes elemeket lapraszerelten, dobozokban szállítjuk, a vevő feledata ezek összeálítása. Minden bútordarabhoz részletes szerelési útmutatót küldünk. A doboz az összeszereléshez szükséges minden alkatrészt és kelléket tartalmaz.

Közvetlen gyártó 29 éve

A kilencvenes években a Lengyel bútorok története ismételten elkezdődött. És mi - Mirjan24, folyamatosan jelen voltunk, bútorokat hoztunk létre az ügyfelek preferenciáival összhangban. Ha házad vagy lakásod, a Mirjan24-gyel bútorozod, akkor 29 évnyi tapasztalatot és elkötelezettséget választasz - egyenesen a lengyel gyártótól.

Kedvezmény a hírlevélre 3% hónapig érvényes

A hírlevélre való feliratkozással garanciát kapsz, hogy nem maradsz le az aktuális promóciókról és a legújabb inspirációkról, a lenyűgöző belső terekről. A hírlevél ajándék részünkről számodra. Iratkozz fel még ma, és az első ajándék tőlünk egy kedvezmény kód lesz, aminek köszönhetően első megrendelésedből 3% kedvezményt kapsz. Készen állsz sok meglepetésre?

Vélemények

Legyél te az első, aki megírja véleményét!

Termék értékelés!

Add hozzá véleményed

Kapcsolódó termékek

20 más termékek ugyanabban a kategóriában: